Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γι’ αυτά τα παιδιά δεν έκλαψε κανένας “αλληλέγγυος”

Γι’ αυτά τα παιδιά δεν έκλαψε κανένας “αλληλέγγυος”

Νεκρό βρέθηκε και το 7χρονο αγοράκι από την Αυστραλία που αγνοούταν από την στιγμή της τρομοκρατικής επιθέσεως στην Βαρκελώνη.

Όπως μεταδίδει σύσσωμος ο διεθνής Τύπος, το 7χρονο αγόρι από την Αυστραλία συγκαταλέγεται μεταξύ των θυμάτων του τρομοκρατικού χτύπηματος. Ο μικρός Τζούλιαν χωρίστηκε από τη μητέρα του μέσα στο χάος που ακολούθησε την επίθεση στην πλατεία της Βαρκελώνης, ενώ η ίδια μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του, Άντριου, έκανε το μακρινό ταξίδι από την Αυστραλία για να βρεθεί στο πλευρό της τραυματισμένης συζύγου του, Τζούμαρι, και να αναζητήσει το αγνοούμενο παιδί τους. Ωστόσο, η υπόθεση είχε τραγική κατάληξη.

Συνολικά δύο παιδιά, λοιπόν, έπεσαν αυτή τη φορά θύματα των κανίβαλων τζιχαντιστών και των πολιτικών του «συνταγματικού τόξου» και των «ανοιχτών συνόρων». Το ένα παιδί ήταν 3 ετών και το άλλο 7, όπως ήδη είπαμε.

Και εδώ είναι που αναπόδραστα αναδεικνύεται η βαθύτατη υποκρισία του πολιτικού συστήματος και των «αλληλέγγυων», οι οποίοι στην περίπτωση του μικρού Αϊλάν έχυσαν μαύρο δάκρυ, οργάνωσαν ημερίδες, έκαναν βραβεύσεις και μας βομβάρδιζαν νυχθημερόν με προπαγάνδα, ενώ τώρα απλά… σιωπή, απλά ειδησεογραφικές «στεγνές» αναφορές στα περιστατικά.

Ουαί δε υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές και τα πολιτικά σας συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gi-auta-ta-paidia-den-eklapse-kanenas-allhlegguos#ixzz4qKaoSRfG

Exit mobile version