Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια στημένη «κόντρα» δύο γραφικών πάνω από το πτώμα του Στάλιν

Μια στημένη «κόντρα» δύο γραφικών πάνω από το πτώμα του Στάλιν

Μπορεί να καθυστέρησε 48 ώρες (και για καλό λόγο…) η Νέα Δημοκρατία να αντιδράσει στην ύβρη του Σύριζα να μην αναγνωρίσει τα κομμουνιστικά εγκλήματα, όμως έβαλε μπροστά τον πιο φωνακλά και γραφικό για να… ρεφάρει. Ο λόγος, φυσικά, για τον αντιπρόεδρα Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος «ξεμαλλιάστηκε» διαδικτυακά πάντα, με έναν άλλο γραφικό, τον… κατουρλή βουλευτή του Σύριζα, Κυρίτση.

Ο Κυρίτσης προέβη σε μία ανιστόρητη ανάρτηση, η οποία έλεγε: «Έλληνες νεκροί από Χίτλερ – 400.000. Έλληνες νεκροί από Στάλιν 0». Από αυτήν πιάστηκε ο Γεωργιάδης και ξεκίνησε ένας ψευτοκαυγάς για να έχουν να γράφουν οι φυλλάδες, να πιάσει τους αριστερούς ο Σύριζα, τους δεξιούς η ΝΔ και να μην έχει κανένας παράπονο.

Ο μεν Γεωργιάδης, μπήκε πολύ δυναμικά στην κόντρα, «ξεχνώντας» προφανώς ότι αμφότερα τα κόμματά του (το κόμμα Καρατζαφέρη και η Νέα Δημοκρατία) έχουν πολλάκις δηλώσει με την ψήφο τους ότι «δεν υπάρχουν κομμουνιστικά εγκλήματα». Συνεπώς, είναι τουλάχιστον φαιδρό όψιμα να μπαίνει σε μία τέτοια κόντρα για τα ψηφαλάκια.

Ο δε Κυρίτσης, προφανώς δεν θέλει να θυμάται τους διωγμούς των Ελλήνων από τον Στάλιν, αλλά και τα θύματα του Συμμοριτοπολέμου, των οποίων το αίμα βρίσκεται στα χέρια των ευρωκομμουνιστών του Σύριζα, αλλά και των σταλινοτσολιάδων του ΚΚ€, που τότε αποτελούσαν ενιαίο κόμμα.

Και μιας και μπαίνει σε… αριθμητική, ας του θυμίσουμε:

Οι απώλειες της Ελλάδος από τον συμμοριτοπόλεμο ήσαν οι ακόλουθες:

Εκτελεσθέντες πολίτες από τους κομμουνιστοσυμμορίτες 4.123, εκτελεσθέντες Ιερείς 165, φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 12.777, τραυματίες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 37.732, φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 1.579, τραυματισθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 2.329. Στις εθνικές απώλειες, να προσθέσουμε και 28.000 Ελληνόπουλα, που απήχθησαν από τις αγκαλιές των μανάδων τους και οδηγήθηκαν στο παραπέτασμα, για να γίνουν οι νέοι γενίτσαροι και να πολεμήσουν κατά της Πατρίδος στον επόμενο γύρο. Υπάρχει κι ένας στατιστικός πίνακας με τις υλικές καταστροφές, αλλά δεν έχει νόημα να τον παραθέσουμε, μιας και είναι γνωστό ότι η Ελλάς κατεστράφη ολοκληρωτικά από άκρου εις άκρον και πήγε 100 χρόνια πίσω!

Σύμφωνα με την «Επιτροπή για την Αποκατάσταση των Δικαιωμάτων των Ελλήνων της ΕΣΣΔ» ο συνολικός αριθμός των Ελλήνων που εκτοπίστηκε είναι 350.000, ενώ οι νεκροί φτάνουν τους 50.000!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-sthmenh-kontra-duo-grafikwn-panw-apo-to-ptwma-tou-stalin#ixzz4qPfVTBjC

Exit mobile version