Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλάτωνα και Αριστοτέλη έρχεται η σειρά σας: Τίποτα δεν θα αφήσει όρθιο η «πολιτική ορθότητα»

Πλάτωνα και Αριστοτέλη έρχεται η σειρά σας: Τίποτα δεν θα αφήσει όρθιο η «πολιτική ορθότητα»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που γράφαμε για την «ρατσιστική λογοτεχνία» στην οποία έκανε… έξωση το πανεπιστήμιο στην Βιρτζίνια, ύστερα από «παράπονα» «ευαίσθητων αντιρατσιστών». Και βεβαίως δεν μιλάμε για τίποτα έγγραφα της Κου Κλουξ Κλαν αλλά το “Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια” της Χάρπερ Λι και το “Οι Περιπέτειες του Χάκλμπερι Φιν” του Μαρκ Τουέιν…

Τώρα, στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει ένα νέο κύμα «πολιτικής ορθότητας», που κατέληξε με την απόφαση του πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν να απομακρύνει τα αγάλματα τεσσάρων προσωπικοτήτων που συνδέονται με τη Συνομοσπονδία, με το πρόσχημα ότι «τα μνημεία της Συνομοσπονδίας έχουν αναχθεί σε σύμβολα των σύγχρονων υποστηρικτών της ανωτερότητας της λευκής φυλής και του νεοναζισμού».

Βεβαίως, αντιλαμβάνεται κανείς την βαθύτατη υποκρισία σε όλη αυτή την φρενίτιδα, αφού οι ίδιοι «αντιρατσιστές» δεν διστάζουν ούτε στιγμή να δοξολογήσουν μαύρους ή οποιασδήποτε φυλής ρατσιστές και περιορίζουν το «ανάθεμα» μόνο στους λευκούς, ακόμα και αν δεν ήταν καθόλου ρατσιστές.

Στην Ελλάδα, αντίστοιχα, πολύ συζήτηση έχει λάβει χώρα κατά καιρούς για διάφορα ζητήματα πολιτικής ορθότητας, όπως το πώς θα λέμε τους λαθρομετανάστες ή το κατά πόσον ο Εθνικός μας Ύμνος είναι ένα «ρατσιστικό» ποίημα, που υμνολογεί σφαγές. Βεβαίως και πάλι υποκριτές οι «ευαίσθητοι αντιρατσιστές», γιατί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιχειρούν την υποβάθμιση των δεινών που υπέστη ο Ελληνισμός επί τουρκοκρατίας ή να αρνούνται την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ταγοί της πολιτικής ορθότητας θέλουν να ορθώσουν μία νέα εποχή, μία νέα παγκόσμια τάξη, στην οποία δεν θα υπάρχει η έννοια της φυλής, η έννοια της διαφορετικότητας. Δεν θα υπάρχουν ούτε σύμβολα της εποχής πριν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ούτε γραπτές μαρτυρίες για το πώς σκεφτόταν ο άνθρωπος πριν την έλευσή της.

Προς την επίτευξη του σκοπού τους αυτού δεν πρόκειται να διστάσουν εμπρός σε τίποτε. Ήδη η συζήτηση έχει ανοίξει με τους Ήρωες του 1821 και κορυφογραμμές της Ελληνικής Σκέψεως, όπως ο Διονύσιος Σολωμός.

Δεν απέχει πολύ ο καιρός που θα αιτούνται την «έξωση» των ρατσιστών Πλάτωνα και Αριστοτέλη και την διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς σε βιβλία Ιστορίας στους Σπαρτιάτες, πάντα με το πρόσχημα ότι «έχουν αναχθεί σε σύμβολα των σύγχρονων υποστηρικτών της ανωτερότητας της λευκής φυλής και του νεοναζισμού».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/platwna-ki-aristotelhs-erchetai-h-seira-sas-tipota-den-tha-afhsei-orthio-h#ixzz4qShM3Oq4

Exit mobile version