Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην τελική ευθεία η “τζιχαντιστική φωλιά” στον Βοτανικό: Συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, προχωρούν τα έργα για το τζαμί

Στην τελική ευθεία η “τζιχαντιστική φωλιά” στον Βοτανικό: Συστάθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, προχωρούν τα έργα για το τζαμί

Μία λεπτομέρεια, η οποία ομολογουμένως έλειπε για να συμπληρώσει την δουλοπρέπεια της ανθελληνικής κυβερνήσεως απέναντι στους λαθρομετανάστες, ήταν ο διορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών».

Κάπως έτσι μπαίνει στην τελική ευθεία η διευθέτηση της παλαιάς υποσχέσεως των «δημοκρατών» προς τους τούρκους να φτιαχτεί ένα τέμενος στην πρωτεύουσα. Άξιο προσοχής είναι ότι στο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν και εκπρόσωποι των μουσουλμάνων με δύο τακτικά και δύο αναπληρωματικά μέλη, ενώ την σύσταση συμπληρώνουν εκπρόσωποι Υπουργείων και του Δήμου Αθηναίων.

Αυτό που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα είναι ο μισθός που θα λαμβάνει το Δ.Σ. προκειμένου να δρομολογήσει αυτή την νίκη σε συμβολικό επίπεδο του Ερντογάν και των λαθρομεταναστών ενάντια στον σκληρά δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.

Μία νίκη των νεοθωμανών που σημειώνεται με όχημα τους εν Ελλάδι πολιτικάντηδες που σύσσωμοι (από Νέα Δημοκρατία μέχρι ΚΚΕ) ψήφισαν την απρόσκοπτη συνέχιση των έργων για το τέμενος.

Για την ιστορία, τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών ορίστηκαν ως έξης:

1. Κωνσταντίνος Πιτταδάκης του Δημητρίου
2. Σταματίνα Μουρελάτου του Σπυρογιώργου
3. Ιωάννης Βακουντούζης του Πέτρου
4. Κανέλλα (Νέλλη) Παπαχελά του Γεωργίου
5. Στέφανος Βαζάκας του Ζαφειρίου
6. Εχάμπ (Ehab) Ελ Σαγιέντ (El Sayed) του Ελκότμπ (Elkotb)
7. Γκουλάμ (Ghulam) Μουρταζά (Murtaza) του Καντίρ Γκουλάμ (Qadir Ghulam)

Διαβάστε επίσης: Ο ρόλος του ιμάμη στο τρομοκρατικό χτύπημα της Βαρκελώνης – Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-telikh-eutheia-to-tzami-ston-botaniko-sustathhke-to-dioikhtiko-sumboul#ixzz4qUWhXA1P

Exit mobile version