Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκάλα δημοσιογράφος προτρέπει τους πράκτορες στην Θράκη να ξεσηκωθούν ενάντια στον “Έλληνα δυνάστη”

Πλήρης είναι η εξαχρείωση των εγχώριων πρακτόρων της Τουρκίας στην Θράκη, οι οποίοι έχουν ξεσαλώσει εκμεταλλευόμενοι την παντελή ανυπαρξία του ανθελληνικού κράτους.

Πιο πρόσφατο δείγμα αποτελεί ένα εμπρηστικό άρθρο της δημοσιογράφου Κεριμέ Γιλντίζ, η οποία καλεί σε ξεσηκωμό την μουσουλμανική μειονότητα μιλώντας για «Έλληνα δυνάστη» και ζητώντας ανατροφή νέων Αχμέτ Σαδίκ. Η ακριτική περιοχή της Ελλάδας είναι εδώ και αρκετούς μήνες «καζάνι που βράζει», καθώς οι τούρκοι φαίνεται να έχουν βάλει σε λειτουργία σχέδιο αποκοπής της Θράκης από τον Ελληνικό Εθνικό Κορμό.

Στον τουρκικό Τύπο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην Θράκη, το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής δρα εντελώς ανενόχλητο, ενώ τούρκοι πολιτευόμενοι διατρέχουν την Ευρώπη, περιφερόμενοι στις Βρυξέλλες και σε άλλες ισχυρές πρωτεύουσές της, διαμαρτυρόμενοι για τη δήθεν καταπίεση της «τουρκικής» μειονότητας στην Θράκη από το Ελληνικό κράτος.

Πρόσφατο παράδειγμα, το άρθρο της δημοσιογράφου Κεριμέ Γιλντίζ, η οποία κάλεσε σε εξέγερση τους «Τούρκους για τη Δυτική Θράκη», περιοχή η οποία όπως σημειώνει χάθηκε άδικα στη Συνθήκη της Λωζάννης. Η ίδια, αφού ζητάει συγγνώμη από τους «Τούρκους» της Ελληνικής Θράκης γιατί με την Συνθήκη της Λωζάννης αφέθηκαν στα χέρια του Έλληνα δυνάστη, φτάνει μέχρι το σημείο να ζητά να γεννηθούν και να ανατραφούν και άλλοι αυτονομιστές στη Θράκη, όπως ο τουρκικής συνείδησης μουσουλμάνος ιατρός και πολιτικός Αχμέτ Σαδίκ.

Το άρθρο της αρχίζει με τις εντυπώσεις της από ένα μνημόσυνο πάνω στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ, στο νεκροταφείο της Κομοτηνής, στο οποίο παρευρέθηκαν «Τούρκοι» από όλη την Δυτική Θράκη και αναφέρει: «Ας μην γελιόμαστε, στη Λωζάννη δεν δόθηκαν δικαιώματα στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε κερδίσει τη νίκη, αλλά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφήσαμε τη Δυτική Θράκη στην Ελλάδα, της οποίας την απανθρωπιά έχουμε βιώσει. Με τα μισόλογα του Ισμέτ Ινονού περί δημοψηφίσματος εγκαταλείψαμε στην τύχη τους τους τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η Ελλάδα, πιέζοντάς τους συνεχώς, κατέστησε τους Τούρκους μειονότητα. Και να γινόταν δημοψήφισμα, τι θα έβγαζε;», αναρωτιέται η Τουρκάλα δημοσιογράφος και συνεχίζει: «αυτά που έγιναν, έγιναν. Τώρα τι μας αναλογεί; Οι Δυτικοθρακιώτες έχουν οικονομικά προβλήματα. Οι χωρικοί εργάζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι το βράδυ αλλά δεν παίρνουν αυτό που δικαιούνται. Ο Έλληνας έμπορος τους εκμεταλλεύεται».

Και καταλήγει: «Πρέπει να χαλάσουμε το παιχνίδι του Έλληνα που εξαναγκάζει σε μετανάστευση. Το χρωστάμε αυτό σε αυτούς που δηλώνουν πως ‘’εμείς στην προσευχή μας προσευχόμαστε πρώτα για την Τουρκία’’. Οι αντίπαλοί μας μια μέρα (24/7) πήραν τη Δυτική Θράκη (σ.σ. ημερομηνία υπογραφής της Συνθήκης) από τα χέρια μας. Χρωστάμε συγγνώμη στην Κομοτηνή χρέος καρδιάς, χρέος ψυχής! Να κάνουμε (τα πάντα) να μας συγχωρέσουν για την Λωζάννη…»

Η τουρκάλα δημοσιογράφος φωνάζει ανοιχτά αυτό για το οποίο στα μουλωχτά εργάζονται εδώ και χρόνια η Τουρκία και η σφηκοφωλιά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, από το οποίο συντονίζονται όλες οι ανθελληνικές και αυτονομιστικές ενέργειες. Την ίδια ώρα το Ελληνικό (;) κράτος όχι μόνο δεν κάνει κάτι ουσιαστικό για να αντιμετωπίσει την ολοένα και αυξανόμενη αυτή τραγική κατάσταση, αλλά σφυρίζει αδιάφορα στην τουρκική προκλητικότητα, υποβοηθώντας την.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoichto-kalesma-se-jeshkwmo-sthn-thrakh-kanei-tourkala-dhmosiografos#ixzz4qWoymwL0

Exit mobile version