Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκλητική (επαν)εμφάνιση «του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας» στον Γράμμο και άθλια αβάντα από την ΕΡΤ

Προκλητική (επαν)εμφάνιση «του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας» στον Γράμμο και άθλια αβάντα από την ΕΡΤ

Σε άλλη περίπτωση θα μιλούσαμε για γραφικούς, αν δεν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για αμετανόητους απολογητές και τιμητές της αντιφυσικής και απάνθρωπης ιδεολογίας του μπολσεβικισμού. Πρόκειται, βεβαίως, για το ΚΚ€, το οποίο φροντίζει να μετουσιώνει πρακτικά την γνωστή λαϊκή ρήση «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…».

Εντελώς υποκριτικά μιλά για «γιορτές μίσους» όταν καταγγέλλονται τα δικά του εγκλήματα, αλλά εκείνο αξιώνει να διοργανώνει εκδηλώσεις για να τα θυμίζει και να τα γιορτάζει! Ανοίγοντας νέες πληγές αυτή την φορά, διοργάνωσε κομματική φιέστα στον Γράμμο, με αφορμή ένα μουσείο για τον ΔΣΕ, τον λεγόμενο «Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας».

Εκεί, συγκεκριμένα στο χωριό Θεοτόκος, βρέθηκε ο νυν αρχισταλινίσκος, ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος προχώρησε σε μια ακόμη συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορικής Αλήθειας. Πολύ πιο θλιβερή εντύπωση, όμως, προκαλεί το γεγονός ότι η ΕΡΤ κάλυψε την εκδήλωση αυτή, με τον πλέον θετικό για τους συμμορίτες τρόπο, φροντίζοντας επί της ουσίας να δικαιώσει την προσπάθεια του Ζαχαριάδη και των εναπομεινάντων «σλαβομακεδόνων» του να παραδώσουν την Μακεδονία στους σκοπιανούς, την υπόλοιπη Ήπειρο στους αλβανούς και ότι θα απέμενε στην Ελληνική Επικράτεια να μετατρεπόταν σ΄ ένα ακόμα θερμοκήπιο του «ερυθρού παραδείσου».

Άραγε η ΕΡΤ θα κρατήσει την δέουσα στάση ώστε να παρουσιάσει ανάλογο ρεπορτάζ, τόσο ως προς το θετικό ύφος όσο και προς την χρονική διάρκεια στις εκδηλώσεις μνήμης στο Βίτσι και τον Γράμμο την επόμενη Κυριακή προς τιμήν αυτών που αποσόβησαν το ενδεχόμενο του εδαφικού ακρωτηριασμού της Χώρας και της μετατροπής της σε μια ακόμη «λαϊκή δημοκρατία»; Προφανώς και είναι ρητορικό το ερώτημα.

Η ΕΡΤ της αντεθνικής προπαγάνδας, της μηδενικής τηλεθέασης, των αργόμισθων και των συνδικαλιστών επίδοξων σαμποταριστών της Έντιμης και Νόμιμης τρίτης εκλογικά Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, έχει τόση σχέση με την διατήρηση της Εθνικής Μνήμης όση ο Δημήτρης Ψαρράς με την ομορφιά και ο Γιαννάκης (εεε…) Μπασκάκης με την ευφράδεια λόγου στα δικαστήρια… Γι΄αυτό και όλοι οι Έλληνες που γνωρίζουν ιστορία πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ακόμη χειρότερες καταστάσεις ως προς την παραχάραξη της Ιστορίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-epanemfanish-tou-kommatos-tou-egklhmatos-kai-ths-prodosias-ston#ixzz4qWpYdXtV

Exit mobile version