Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Καταλάβατε όλοι σας τι συνέβη στην νεοελληνική κοινωνία. Όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που δεν θα μπορούσε να περάσουν τα δύο αστικά κόμματα τα πέρασε όλα ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με το κόμμα των ψευδοπατριωτών Ανελ. Έκανε σχεδόν όλη την βρώμικη δουλειά για τους σιωνιστές τοκογλύφους και οικονομικούς μας δολοφόνους της ΕΕ και μάλιστα κατά γράμμα. Πλήρη ισοπέδωση των συντάξεων, παραχώρηση για 99 έτη δημόσιας περιουσίας ορυκτού πλούτου και εθνικής κυριαρχίας χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα και αλλοίωση του πληθυσμού από λαθρομετανάστες. Μοναδική ελπίδα των Ελλήνων για αντιμετώπιση της ολομέτωπης επίθεσης βιολογικής εξόντωσης του Ελληνικού έθνους, η Χρυσή Αυγή με τον ηρωικό της αγώνα που προσπαθεί να αφυπνίσει τους Έλληνες.

Α.Χ.

Αυτοί είναι οι “αντιφασίστες ακτιβιστές” που υπερασπίζονται οι παγκόσμιοι τύραννοι!

Η Νδ είναι το μοναδικό κόμμα που ανήκει στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα που συστηματικά αρνείται να καταδικάσει τον κομμουνισμό. Με αυτή τη στάση της η ΝΔ διαχωρίζει τη θέση της από τα υπόλοιπα κεντροδεξιά κόμματα της Ευρώπης και αυτομάτως χάνει το δεξιό της πρόσημο. Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ επίσης είχαν αρνηθεί να καταδικάσουν τα εγκλήματα του κομμουνισμού! Ας φύγει από το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και ας καταθέσει αίτηση να μπει σε κάποια κεντροαριστερή ή αριστερή ομάδα κομμάτων στο ευρωκοινοβούλιο η κατά τα άλλα… δεξιά του Κούλη.

Γ.Π.

Νέες απολύσεις στον «Ριζοσπάστη»: Θα κάνει καμιά απεργία το ΠΑΜΕ;

Καθημερινά εισέρχονται περίπου 300-500 λαθρομετανάστες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Το άθλιο πολιτικό κατεστημένο δεν λαμβάνει κανένα μέτρο αποτροπής, ώστε να σταματήσει την παράνομη είσοδο που πλέον λαμβάνει διαστάσεις εχθρικής εισβολής. Είναι προφανές το καταστροφικό αποτέλεσμα για την πατρίδα και τους Έλληνες. Η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην καταστροφή της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή και για αυτό την έχουν ολοκληρωτικά αποκλεισμένη, ώστε να μην ενημερωθούν οι Έλληνες για την επικείμενη αντικατάσταση του πληθυσμού.

Γ.Τ.

Ε.ΛΑ.Μ.: Τι γίνεται στις Βρετανικές Βάσεις και δεν το ξέρουμε

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-23-augoustou-2017#ixzz4qWq5znWR

Exit mobile version