Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος από την συριζαία Αυλωνίτου: «Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί»!

Απύθμενο θράσος από την συριζαία Αυλωνίτου: «Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί»!

Είναι γνωστό ότι η αναίδεια και το θράσος περισσεύουν στην «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση. Σε τέτοιον βαθμό, ώστε να «πουλάνε τρέλα στον χείριστο βαθμό και να κάνουν πράξη την κλασική ατάκα «Μα καλά, πιστεύεις σε ό,τι βλέπεις και όχι σε σ’ αυτά που σου λέω;»

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία όχι μόνο κλείνει ερμητικά τα μάτια στην συνεχή επιδείνωση της μακρόχρονης σκληρής καθημερινότητας που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, αλλά πολύ χειρότερα αντιστρέφει με τον πλέον προκλητικό τρόπο την τραγική πραγματικότητα.

«Οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί» είπε, ρίχνοντάς το «στην τρελή», ενώ ισχυρίστηκε επιπλέον ότι «οι κατασχέσεις δεν γίνονται γιατί υπάρχει και δεύτερη δόση που μπορούν να πληρώσουν» και ότι «το 70% των ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώσει χαμηλότερες εισφορές»! Κι εκεί πέταξε και το αμίμητο «δεν διαβάσατε τι έγραψε η…Χάζενπλαστ». Μάλλον ήθελε να πει «Χάντελσμπλατ», αναφερόμενη στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt».

Προφανώς θα μπέρδεψε την γερμανική εφημερίδα με τα…τσιρότα.

Συνεχίζοντας το θρασύτατο παραλήρημά της, δήλωσε ότι είναι «πολύ ικανοποιημένη» από την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική και αλλού, και μοίρασε…συγχαρητήρια. «Συγχαρητήρια στον υπουργό μας, που το πρώτο αυτοκίνητο έφτασε 19 λεπτά μετά το τηλεφώνημα για φωτιά και το πρώτο αεροπλάνο απογειώθηκε στα 23 λεπτά» είπε, εντελώς ανερυθρίαστα, η Αυλωνίτου!

Αυτό είναι το ήθος και το ύφος της  «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όχι μόνο έχουν οδηγήσει στην οδύνη και την ανέχεια τον Ελληνικό Λαό, αλλά τον κοροϊδεύουν και με τον πλέον χυδαίο τρόπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Συριζαία βουλευτής: Οι αναρχοκομμουνιστές έχουν το δικαίωμα χρησικτησίας στα κτίρια που καταλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-apo-bouleuth-tou-suriza-oi-suntajeis-den-echoun-perikopei#ixzz4qboMGQbb

Exit mobile version