Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον χτύπησε ο καύσωνας… Ραγκούσης: Με εμένα αρχηγό στο κλεφτοΠασόκ, θα γίνουμε η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση!

Τον χτύπησε ο καύσωνας... Ραγκούσης: Με εμένα αρχηγό στο κλεφτοΠασόκ, θα γίνουμε η επόμενη αξιωματική αντιπολίτευση!

Τον Αύγουστο (που είναι και παχιές οι μύγες…) διάλεξε ο πολιτικά ξοφλημένος Γιάννης Ραγκούσης για να δροσίσει λίγο την ατμόσφαιρα από τον καλοκαιρινό καύσωνα, ανακοινώνοντας ότι θα προστεθεί κι αυτός στην λίστα με τους υποψήφιους αρχικαρεκλάρχες του εκκολαπτόμενου νέου μορφώματος της Κεντροαριστεράς.

Για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε το σκεπτικό αυτού του τόσο…σημαντικού πολιτικού παράγοντα και γενικότερα το μέγεθος της σοβαρότητάς του, παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του: «Αν οι πολίτες με ψηφίσουν και γίνω πρόεδρος του νέου φορέα, τότε θα έχουν ψηφίσει για την ηγεσία της επόμενης αξιωματικής αντιπολίτευσης»!

Η προβλεψιμότητα της τοποθέτησής του έχει τόση εγκυρότητα όση οι ανάλογες προβλέψεις του Βασίλη Λεβέντη για το πότε θα γίνουν εκλογές (μόνο καμιά δεκαριά φορές έχει αποτύχει μέχρι τώρα…) και (κυρίως) το ότι η Ένωση Φραπέδων θα λάβει 15% (Μόνο; Βάλε κάτι ακόμα…) στις επόμενες εκλογές.

Ο εκ των «κηπουρών» του Γιωργάκη Παπανδρέου, τον οποίο δεν ακολούθησε στο δικό του αποτυχημένο μόρφωμα του ΚΙΔΗΣΟ, αφού προσπάθησε να κάνει μια «συμμαχία» με Φλωρίδη και Διαμαντοπούλου, είδε την αναμενόμενη συντριβή και ανυπαρξία και φρόντισε να γυρίσει στις γνώριμες αγκαλιές του ΠΑΣΟΚ.

Και μόνο η υποψηφιότητά του, δείχνει, εκ νέου, την γραφικότητα του όλου εγχειρήματος με τον πολυδιαφημιζόμενο «νέο φορέα της Κεντροαριστεράς». Μια γραφικότητα η οποία έχει προηγούμενο (Καμίνης) και αναμένεται να έχει και συνέχεια (Θεοχαρόπουλος) ως προς τους υποψηφίους «σωτήρες» της σχεδιαζόμενης καινούριας μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ.

Φυσικά, ο Ραγκούσης δεν θα δει «ούτε την ψήφο του» στις διαδικασίες εκλογής αρχηγού. Και μόνο όμως η συμμετοχή του σ’ αυτές τις διαδικασίες, θεωρεί ότι θα τον μετατρέψει σε παράγοντα ολκής μέσα στο νέο μόρφωμα, με δικαίωμα λόγου και παρέμβασης. Επιθυμίες καλοκαιρινής ραστώνης και όνειρα θερινής νυκτός…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragika-ta-apotelesmata-tou-kalokairinou-kauswna.-ragkoushs-me-emena-archhg#ixzz4qhXFHHCW

Exit mobile version