Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπαλάφας εκτός τόπου και χρόνου: Θα αντιμετωπίσουμε την ισλαμική τρομοκρατία με… αλληλεγγύη και ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες!

Μπαλάφας εκτός τόπου και χρόνου: Θα αντιμετωπίσουμε την ισλαμική τρομοκρατία με… αλληλεγγύη και ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες!

«Ξαναχτύπησε» ο γνωστός και μη εξαιρετέος προκλητικός μπολσεβίκος κι ανθέλληνας, Μπαλάφας, που είχε πει ότι ο θάνατος του μικρού Μάριου στο Μενίδι ήταν «μία στραβή».

Σε νεότερες δηλώσεις του, αναφορικά με το διογκούμενο κύμα των ισλαμικών τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε:

“Συμφωνώ με τον Πάπα Φραγκίσκο της Καθολικής Εκκλησίας, όπως και με τη στάση της Ελληνικής Εκκλησίας και του Πατριάρχη σε αυτά τα ζητήματα και γενικά τάσσομαι με την άποψη που εκπέμπει ο κάθε λογικός και αλληλέγγυος άνθρωπος, είτε είναι της εκκλησίας είτε της πολιτικής. Δηλαδή τα ζητήματα αυτά που είναι υπαρκτά, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με κατανόηση και αλληλεγγύη και όχι με βία

“Οι απόψεις αυτές θυμίζουν την αντιμετώπιση που είχαν οι Έλληνες που ήρθαν από τον Πόντο και κάποιοι τους έλεγαν τουρκόσπορους. Και τελικά πού δίνουμε εξετάσεις; Στη Χρυσή Αυγή; Σε αυτούς που καίνε καταυλισμούς προσφύγων στη Γερμανία και σκοτώνουν ανθρώπους; Προφανώς και είμαστε εναντίον των εγκληματιών του ISIS και πέρα από τα ζητήματα της επαγρύπνησης και των αυστηρών μέτρων που παίρνονται από τις χώρες για να προστατεύσουν τους πολίτες τους, δεν θα πρέπει να ταυτίζεται αυθαίρετα και ανιστόρητα το 1,5 δισεκατομμύριο μουσουλμάνων με τους 100.000 εγκληματίες του ισλαμικού κράτους”

Δεν ξέρουμε αν έχει ενημερωθεί ο «δημοκράτης» Μπαλάφας, αλλά όντως δίνει εξετάσεις στην Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες που την ψήφισαν. Όπως δίνει εξετάσεις και σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Πέρα όμως αυτό το περί δημοκρατίας βασικό, που προφανώς αγνοεί ελέω των σταλινικών καταβολών του, δίνει εξετάσεις στους γονείς των αθώων παιδιών που έπεσαν θύματα του ISIS, αλλά και σε όλους τους συγγενείς αυτών που ΘΑ πέσουν θύματα του ISIS, εφόσον συνεχίζουν να κυβερνάνε στην Ευρώπη άνθρωποι σαν τον Μπαλάφα.

Πάντως θέλει πολύ θράσος να μιλάει για τους Πόντιους ο κομμουνιστής Μπαλάφας. Ας θυμηθεί πρώτα ότι υπέστησαν μια γενοκτονία από τον Κεμάλ, την οποία αρνείται ο Φίλης, ο Γαβρόγλου και άλλη ομόσταβλοί του. Ας θυμηθεί επίσης ότι αυτή η Γενοκτονία συντελέστηκε με σοβιετικά όπλα. Και αφότου τα θυμηθεί όλα αυτά, ας διαβάσει και για τους διωγμούς που υπέστησαν οι Πόντιοι από τον «πατερούλη» Στάλιν.

Αυτά και άλλη φορά περισσότερη σκέψη, λιγότερα λόγια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpalafas-ektos-topou-kai-chronou-tha-antimetwpisoume-thn-islamikh-tromokrat#ixzz4qhZFTGwf

Exit mobile version