Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραδίδουν την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων στην τουρκική κρατική εταιρεία ASELSAN, μέσω της Νοτιοαφρικανικής εταιρείας PARAMOUNT GROUP

Αποτέλεσμα εικόνας για ελβο
Τα ψέματα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι δήθεν διασφαλίσεις προς την ΕΛΒΟ αποκαλύφθηκαν και το ξεπούλημα της ΕΛΒΟ σε τουρκική εταιρεία, είναι πραγματικότητα.

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) παραδίδεται στην Νοτιοαφρικανική Εταιρεία PARAMOUNT GROUP, που έχει ως partner την Τουρκική Κρατική Εταιρεία ASELSAN (http://www.defenceweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=36316).
Εδώ και καιρό υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ν. Αφρικής αποκάλυψαν ότι σε συζήτηση με τον Τούρκο ομόλογο του FAIΚ EKEN, Δ. Σύμβουλο της ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, πληροφορήθηκαν ότι η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου υποσχέθηκε στην Νοτιοαφρικανική εταιρεία PARAMOUNT GROUP μεταξύ άλλων και την πώληση της ΕΛΒΟ στην PARAMOUNT GROUP, partner της Τουρκικής Κρατικής Εταιρείας ASELSAN.
Το ψέμα αποκαλύπτει τον εαυτό του και οι μάσκες έπεσαν για τον τουρκοφάγο Υπουργό που παραδίδει με πονηρό τρόπο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) σε Τουρκικά συμφέροντα.
πηγή
Exit mobile version