Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός νόμου το Indymedia στην Γερμανία – Στην Ελλάδα συνεχίζει να απειλεί ανθρώπινες ζωές!

Εκτός νόμου το Indymedia στην Γερμανία -  Στην Ελλάδα συνεχίζει να απειλεί ανθρώπινες ζωές!

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου ο ομώνυμος διαδικτυακός ιστότοπος δρα ανενόχλητος και ατιμώρητος, στην Γερμανία απαγορεύτηκε η λειτουργία του Indymedia. Όπως ανακοίνωσαν οι γερμανικές αρχές ασφαλείας, η αιτιολογία της απόφασης έγκειται στο ότι η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης παραβίαζε τον ποινικό κώδικα και στρεφόταν κατά της συνταγματικής τάξης.

Εγκληματικό και ως εκ τούτου παράνομο το Indymedia στην Γερμανία, στην Ελλάδα όμως συνεχίζει ανεμπόδιστα την εγκληματική του σταδιοδρομία.

Απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής, καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, περιύβριση νεκρών, αναλήψεις ευθύνης και επαινετικά κείμενα για κακουργηματικές πράξεις και άλλα πολλά.

Και όμως, παρόλα αυτά, λειτουργεί ακόμα ελεύθερα, προφανώς για να συντονίζεται καλύτερα το παρακράτος στις ανήθικες και παράνομες ενέργειές του.

Καταλαβαίνουμε τον πιθανό προβληματισμό του Δημήτρη Ψαρρά. Η πολυαγαπημένη του Μέρκελ (το υπουργείο Εξωτερικών της οποίας χρηματοδοτεί τις αηδίες του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), για τους δικούς της λόγους, αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο Indymedia, ονοματίζοντάς το ως εγκληματικό και παράνομο.

Αντιθέτως, ο Ψαρράς και θλιβεροί συνοδοιπόροι του αλήστου μνήμης «Ιού» δημοσίευαν κείμενα υπεράσπισης του Indymedia, ως…τόπο ελεύθερης διακίνησης ιδεών!

Γιατί έχουμε την εντύπωση ότι «θα το βουλώσει» και δεν θα γράψει κάτι για την περίπτωση του γερμανικού indymedia;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχετικό βίντεο: Ο Μανώλης Σφακιανάκης της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος υποστηρίζει το Indymedia!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-nomou-to-indymedia-sthn-germania-sthn-ellada-sunechizei-na-apeilei-an#ixzz4qnhdtLZT

Exit mobile version