Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένει ο Κουρουμπλής: Ελάτε σύντροφοι να φτιάξουμε μαζί την “προοδευτική” μνημονιακή κλεφτοκυβέρνηση

Επιμένει ο Κουρουμπλής: Ελάτε σύντροφοι να φτιάξουμε μαζί την “προοδευτική” μνημονιακή κλεφτοκυβέρνηση

Την γνωστή επωδό για αλλαγή κυβερνητικού εταίρου και την σύσταση συγκυβέρνησης Σύριζα με το κλεφτοΠασόκ επανέλαβε χθες ο πασοκογενής υπουργός Κουρουμπλής.

Από την φιλόξενη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή αναρωτήθηκε αρχικά αν το… προοδευτικό κλεφτοΠασόκ μπορεί να συμπλεύσει με τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη.

Στην συνέχεια σημείωσε πως η “κεντροαριστερά” είναι ο φυσικός χώρος του Σύριζα και του κλεφτοΠασόκ και ότι πρέπει να γίνει σύγκλιση αυτών των δυνάμεων σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πατριωτικό δημοκρατικό σοσιαλιστικό μέτωπο. Με άλλα λόγια, όλοι οι αριστεροί και ψευτοαριστεροί πολιτικάντηδες να τρώνε από την ίδια κουτάλα!

Το πιο σημαντικό όμως το είπε στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν για όλο αυτό το εγχείρημα είναι ενήμερος ο Τσίπρας. Ο Κουρουμπλής απάντησε ξεκάθαρα ότι για αυτήν την “φυσική εξέλιξη των πραγμάτων” εργάζεται και ότι είναι γνωστή η συνεργασία του με τον Τσίπρα πάνω σε αυτό το πνεύμα.

Αυτό είναι λοιπόν το πραγματικό “σχέδιο Β” του Τσίπρα. Αν χρειαστεί, όλα τα λαμόγια πρώην και νυν πασόκοι θα συνενωθούν και θα σχηματίσουν την μεγάλη μνημονιακή “προοδευτική” συγκυβέρνηση.

Στην… Δημοκρατία τους δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Διαβάστε επίσης: Κάλεσμα Κουρουμπλή προς το κλεφτοΠασόκ: Ελάτε μαζί μας σύντροφοι, έχει υπουργεία για όλους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epimenei-o-kouroumplhs-elate-suntrofoi-na-ftiajoume-mazi-thn-megalh-mnhmoni#ixzz4qnjZ7HL0

Exit mobile version