Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα από την ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση της Βαρκελώνης

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα από την ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση της Βαρκελώνης

Μέχρι τώρα οι αισχροί πολιτικάντηδες των «ανοιχτών συνόρων» έκλειναν πονηρά το μάτι και έλεγαν στους ανυποψίαστους Έλληνες ότι ο κίνδυνος είναι μακριά, ότι τα τρομοκρατικά χτυπήματα γίνονται «αλλού» και ότι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δεχόμαστε λαθρομετανάστες χωρίς φειδώ, προς χάρη βέβαια του φτηνού εργατικού δυναμικού της γερμανικής βιομηχανίας.

Τελικώς για άλλη μία φορά τα λόγια τους αποδεικνύονται ψεύτικα και εκ του πονηρού από την ίδια την πραγματικότητα.

Είχαμε γράψει για την Ελληνίδα που ήταν ανάμεσα στους τραυματίες της επιθέσεως των τζιχαντιστών στην Βαρκελώνη. Τελικώς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κατάσταση της άτυχης γυναίκας χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη και μάλιστα η οικογένεια έχει ήδη υπογράψει για την δωρεά οργάνων.

Κάπως έτσι, η επίθεση στην Βαρκελώνη σηματοδοτεί δύο πολύ σημαντικά κομβικά σημεία στην ιστορία της ισλαμικής τρομοκρατίας. Κατά πρώτον, με αυτήν τελειώνει το παραμύθι ότι οι χώρες πρώτης υποδοχής είναι ασφαλείς από την λαίλαπαΚατά δεύτερον, φέρνει το πρόβλημα στην πόρτα της Ελλάδος, που μέχρι τώρα κοιμόταν τον «ύπνο του δικαίου».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prwth-ellhnida-nekrh-apo-epithesh-tzichantistwn#ixzz4qnk6S5ix

Exit mobile version