Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές: Υπό παρακολούθηση ύποπτοι στα hot spot και ιμάμηδες σε όλη την Ελλάδα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές: Υπό παρακολούθηση ύποπτοι στα hot spot και ιμάμηδες σε όλη την Ελλάδα

Στο στόχαστρο των αρχών και υπό διαρκή παρακολούθηση έχουν τεθεί 2 μαροκινοί και 2 αιγύπτιοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι φέρονται να έχουν «περίεργες» διασυνδέσεις και ήρθαν στην Ελλάδα με τα κύματα των λαθρομεταναστών.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η εφημερίδα “Real News”υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν λάβει μέρος στα πολεμικά μέτωπα της Μέσης Ανατολής και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε κέντρα κράτησης ή φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Πέρα από αυτά, όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ιμάμηδων στην Ελλάδα, οι οποίοι κάνουν «περίεργα» κηρύγματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας βρίσκονται επίσης υπό διαρκή παρακολούθηση.

Βεβαίως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν λέει και κάτι νέο, αφού όπως είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή ήδη από το 2015 υπήρχαν ιμάμηδες που καλούσαν τους μουσουλμάνους να «σηκώσουν σπαθί εναντίον των απίστων».

Όλα αυτά για άλλη μία φορά αναδεικνύουν την αιώνια «κατάρα» που συνοδεύει τον τρόπο διακυβέρνησής μας σήμερα, όπου όλοι ευαισθητοποιούνται όταν προκύπτει ένα ζήτημα και όχι προληπτικά. Μιας και ήρθε στην επικαιρότητα το θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, εμείς να θυμίσουμε κάποια παλιά βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunagermos-sthn-el.as.-gia-tzichantistes-upo-parakolouthhsh-ta-hot-spot-kai#ixzz4qzLOpNTD

Exit mobile version