Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαπιστευτήρια Μητσοτάκη στην εγκληματική αριστερά: Εμείς σας νομιμοποιήσαμε – Εμείς συγκυβερνήσαμε μαζί σας!

Διαπιστευτήρια Μητσοτάκη στην εγκληματική αριστερά: Εμείς σας νομιμοποιήσαμε – Εμείς συγκυβερνήσαμε μαζί σας!

Την δική του διάσταση και συνεπώς επίσημη θέση της ΝΔ στο όλο ζήτημα, που δημιουργήθηκε με την άρνηση του Σύριζα να αναγνωρίσει τα εγκλήματα του κομμουνισμού, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Σας παραθέτουμε δύο επίμαχα αποσπάσματα του άρθρου και… επανερχόμαστε:

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συγκυβέρνησε με την Αριστερά. Ο Παύλος Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του το πάθος του να χτίζει γέφυρες εκεί όπου άλλοι ύψωναν τείχη.»

«Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει υψηλότερη αξία από την ελευθερία. Γι’ αυτό, κάθε μορφή ολοκληρωτισμού που περιορίζει ελευθερίες και ασκεί μαζική βία είναι αποκρουστική»

Έντεχνη πραγματικά η προσπάθεια Μητσοτάκη να ΜΗΝ αναφερθεί στα εγκλήματα του κομμουνισμού, ώστε να μην τον απορρίψουν οι κομμουνιστές ψηφοφόροι και στελέχη του. Έντεχνη επίσης η αναφορά του στο φιλοκομμουνιστικό παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταστήσει σαφές στους «πατριώτες» ότι βρίσκονται στο κόμμα που νομιμοποίησε το κόμμα της προδοσίας και ακολούθως συγκυβέρνησε μαζί του.

Το “πρόβλημα” είναι ότι το κατέστησε σαφές και στους Έλληνες που είναι πραγματικοί πατριώτες και γυρνάνε την πλάτη τους στο αντεθνικό μόρφωμα που αποκαλείται Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapisteuthria-mhtsotakh-sthn-egklhmatikh-aristera-emeis-sas-nomimopoi#ixzz4qzM9VfsX

Exit mobile version