Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μουσουλμάνος φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες!

Μουσουλμάνος φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα οι κρατούμενοι λαθρομετανάστες!

Μια είδηση, που είτε πέρασε «στα ψιλά» των ΜΜΕ ή δεν αναφέρθηκε καθόλου, αλλά της οποίας η σημασία είναι αντιστρόφως ανάλογη ως προς την έκταση δημοσιότητάς της, δείχνει ότι το ενδεχόμενο εμφάνισης τζιχαντιστών και στην Χώρα μας δεν μπορεί δυστυχώς να αποκλειστεί.

Έξω από την Διεύθυνση Αλλοδαπών επί της Π. Ράλλη συνελήφθη αλλοδαπός καθώς διερχόμενος άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar» προκαλώντας τους αλλοδαπούς κρατούμενους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν επαναλαμβάνοντας μέσα από τα κελιά. Το περιστατικό προκάλεσε κινητοποίηση της στατικής Αστυνομικής δύναμης που επενέβη άμεσα και ακινητοποίησε τον αλλοδαπό, όταν διερχόμενος από το κτίριο της Π. Ράλλη, άρχισε να φωνάζει «Allahu Akbar» («ο Αλλάχ είναι μεγάλος») θρησκευτική φράση που ωστόσο στο Δυτικό κόσμο ακραίοι ισλαμιστές μαχητές την επικαλούνται και προβαίνουν σε ακραίες τρομοκρατικές ενέργειες.

Κρατούμενοι λαθρομετανάστες από το εσωτερικό του κτιρίου βγήκαν στα παράθυρα των κελιών τους και ανταποκρίθηκαν επαναλαμβάνοντας την φράση και συνθήματα στα αραβικά. Άμεσα αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό ο οποίος ανακρίνεται. Κατά την εξακρίβωση της ταυτότητάς του προέκυψε ότι πρόκειται για 36χρονο Αιγύπτιο, ενώ εξετάζεται το μητρώο και οι διασυνδέσεις του.

Θα μπορούσε κάποιος «δικαιωματάκιας» και «αντιρατσιστής» να ισχυριστεί ότι το περιστατικό αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα μεμονωμένο συμβάν. Πως, όμως, ισχύει κάτι τέτοιο όταν η «μεμονωμένη» προσφώνηση «Allahu Akbar» έγινε αντικείμενο μαζικής επιδοκιμασίας από αρκετούς κρατουμένους λαθρομετανάστες στην Διεύθυνση Αλλοδαπών;

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται κι αυτό με τη σειρά του να διαλύσει τις φθηνές (όσο και επικίνδυνες) ιδεοληψίες των παντός είδους «αντιρατσιστών» και να δείξει ότι πρέπει η Χώρα να βρίσκεται πάντοτε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας από τζιχαντιστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Ενεργό δίκτυο υποστήριξης τζιχαντιστών λειτουργεί στην Ελλάδα και προωθεί τους μακελάρηδες του ISIS στην Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanos-sunelhfthh-ejw-apo-thn-dieuthunsh-allodapwn-giati-fwnaze-allah#ixzz4r3RdraEc

Exit mobile version