Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γερμανία: «Πρόσφυγες» ονομάτισαν την κόρη τους «Άνγκελα Μέρκελ Μουχάμεντ» ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην Καγκελάριο για την πολιτική ανοιχτών συνόρων!

Γερμανία: «Πρόσφυγες» ονομάτισαν την κόρη τους «Άνγκελα Μέρκελ Μουχάμεντ» ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην Καγκελάριο για την πολιτική ανοιχτών συνόρων!

Μόνο ως… αχάριστοι απέναντι στην ευεργέτιδά τους Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι «πρόσφυγες» που έχουν κατακλύσει την Γερμανία τιμώντας έτσι την πολύτιμη προσφορά τους στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Η είδηση, λοιπόν, αναφέρει ότι ένα ζευγάρι “προσφύγων” στην Γερμανία ονόμασε το νεογέννητο κοριτσάκι του “Άνγκελα Μέρκελ Μουχάμεντ” σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς την καγκελάριο για την πολιτική ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε το 2015. “Το πρώτο όνομα του κοριτσιού είναι Άνγκελα, το δεύτερο Μέρκελ. Με αυτήν την απόφασή τους οι γονείς ήθελαν να δείξουν πόσο ευγνώμονες είναι απέναντι στην καγκελάριο’’, εξήγησε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου Ζανκτ Φραντσίσκους, στην πόλη Μίνστερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ‘’πρόσφυγες’’ στη Γερμανία τιμούν μ’ αυτόν τον τρόπο την καγκελάριο. Τον Φεβρουάριο του 2015 γεννήθηκε στο Ανόβερο η Άνγκελα Μέρκελ Άντε, η μητέρα της οποίας ήταν μετανάστρια από την Γκάνα.

Με δεδομένο ότι τόσο η πρώην κομμουνίστρια, νυν φιλελεύθερη, αλλά πάντοτε αντεθνικίστρια Άνγκελα Μέρκελ όσο και ο βασικός της αντίπαλος (αλλά ξεκάθαρα πολιτικός «loser») Μάρτιν Σουλτς έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, θεωρείται βέβαιο ότι θα δοθούν στο άμεσο μέλλον και άλλες αφορμές στους «πρόσφυγες» για ονοματοδοσία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης σ’ αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε… Ευρασία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/germania-prosfuges-onomatisan-thn-korh-tous-angkela-merkel-mouchament-ws-en#ixzz4r4vN8GC6

Exit mobile version