Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε πρόσκληση δεν πήρανε οι συριζαίοι για την Σύνοδο Κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό

Ούτε πρόσκληση δεν πήρανε οι συριζαίοι για την Σύνοδο Κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό

Τελείως στο φτύσιμο έχουν τους συριζαίους οι «ευρωπαίοι εταίροι» παρά το γεγονός ότι στο άμεσο μέλλον αυτοί θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τον Μακρόν ως «φίλο» και «φιλέλληνα», ενόψει της επικείμενης επισκέψεώς του.

Ενδεικτικό αυτού που λέμε ότι δεν προσεκλήθησαν καν σε σύνοδο κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό, η οποία διοργανώνεται στο Παρίσι με πρωτοβουλία του γάλλου προέδρου.

Σε αυτή την σύνοδο έχει προσκληθεί ο κάθε πιθανός κι απίθανος αξιωματούχος, πλην φυσικά των αξιωματούχων της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, στη γαλλική πρωτεύουσα έχουν προσκληθεί οι Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, οι πρωθυπουργοί Ισπανίας και Ιταλίας Μαριάνο Ραχόι και Πάολο Τζεντιλόνι και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μονγκερίνι.

Παράλληλα, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει απευθύνει πρόσκληση και τους ομολόγους του από τον Νίγηρα, το Τσαντ αλλά και τον επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης Φαγιέζ αλ-Σαράζ.

Μόνο η Ελλάδα δεν έχει προσκληθεί, προφανώς γιατί η τύχη της στο θέμα των λαθρομεταναστών δεν αφορά και ιδιαίτερα τους διεθνείς τοκογλύφους. Ή, για να το θέσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια, επειδή έχουν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες οι διεθνείς τοκογλύφοι θεωρούν πως δεν χρειάζονται περαιτέρω εντολές και συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-prosklhsh-den-phrane-oi-surizaioi-gia-thn-sunodo-korufhs-gia-to-lathro#ixzz4r4vzVlp0

Exit mobile version