Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ποια χώρα με «αλληλέγγυα» κυβέρνηση οι «μετανάστες» πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους εργοδότες τους;

Σε ποια χώρα με «αλληλέγγυα» κυβέρνηση οι «μετανάστες» πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τους εργοδότες τους;

«Ο σκοπός αυτής της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς», είχε πει κάποτε ο Μαρξ και σήμερα τα ορφανά του που κυβερνούν την Ελλάδα φροντίζουν να τον δικαιώνουν απολύτως.

Έτσι, σημαντική εκμετάλλευση των «μεταναστών» που απασχολούνται εποχικά στον αγροτικό τομέα και η οποία τείνει να γίνει γενικός κανόνας, ανεξαρτήτως εθνικότητας, διαπιστώνει έρευνα του καθηγητή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Απόστολου Παπαδόπουλου, και της ερευνήτριας, Λουκίας- Μαρίας Φρατσέα.

Οι ερευνητές ασχολήθηκαν με την εποχική απασχόληση στον πρωτογενή τομέα. Όπως αναφέρεται στην έρευνα, για τους «μετανάστες» η απασχόληση στον πρωτογενή τομέα εγγυάται ένα εισόδημα αφορολόγητο, μόνο όμως για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους ως προσωρινά εργαζόμενους και δεν έχουν φιλοδοξίες να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους στην αγροτική Ελλάδα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη διερεύνηση των συνθηκών εργασίας στη δυτική Ελλάδα, και ιδιαίτερα στην Ηλεία, όπου το ποσοστό των «μεταναστών» ανέρχεται στο 9% του συνολικού πληθυσμού της περιοχής…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-poia-chwra-me-allhleggua-kubernhsh-oi-metanastes-peftoun-thumata-ekmetal#ixzz4r9sVCOuo

Exit mobile version