Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Καναδάς αναγνώρισε και επίσημα το «ουδέτερο φύλο»… Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος!

Ο Καναδάς αναγνώρισε και επίσημα το «ουδέτερο φύλο»... Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος!

Μια εικόνα από ένα πολύ πιθανό κοντινό μέλλον και στην Ελλάδα αποτελεί πραγματικότητα στον Καναδά, καθώς η κυβέρνηση του ενέδωσε πριν λίγες ημέρες στις επιθυμίες των ανθρώπων που δεν «αυτοκαθορίζονται» ως γυναίκες ή άνδρες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ταυτότητές τους και τα λοιπά δημόσια έγγραφα που ζητούν τη συμπλήρωση του φύλου.

Πλέον οι άνθρωποι αυτοί θα έχουν τη  δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ του «άρρεν», «θήλυ» και «χ», σε περίπτωση που δεν τους εκφράζει κανένα από τα δυο. Όπως εξήγησε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Καναδά, το «χ» αντιστοιχεί στο «μη συγκεκριμένο φύλο» και θα προστεθεί στα επίσημα έγγραφα των προσώπων που δεν αυτοκαθορίζονται με κανένα από τα δύο άλλα. Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο διευκόλυνσης των πολιτών να εκδίδουν διαβατήρια, ταξιδιωτικά έγγραφα ή έγγραφα μετανάστευσης που θα αντιστοιχούν καλύτερα στη σεξουαλική ταυτότητά τους.

Το μέτρο για την πρόβλεψη του ουδέτερου φύλου θα τεθεί σε ισχύ από τις 31 Αυγούστου και η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τυπώσει ξανά, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όλα τα δημόσια έγγραφα, που θα περιλαμβάνουν πλέον τον προσδιορισμό «χ». «Υιοθετώντας τον προσδιορισμό του ουδέτερου φύλου στα κυβερνητικά έγγραφα λαμβάνουμε ένα σημαντικό μέτρο υπέρ της ισότητας όλων των Καναδών, ανεξαρτήτως της ταυτότητας ή της σεξουαλικής τους έκφρασης» τόνισε ο Άχμεντ Χούσεν, υπουργός Μετανάστευσης, Προσφύγων και Υπηκοότητας.

Είναι εμφανές πως αποτελεί πλέον καθαρά θέμα χρόνου μια παρόμοια νομοθέτηση να ισχύσει ως πραγματικότητα και στην Ελλάδα. Με την σύμφωνη γνώμη, βεβαίως, και της ΝΔ, καθώς είναι αδύνατον να ξεχαστεί η πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των τρανσέξουαλ και των υπολοίπων «συλλογικοτήτων» των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, συνοδευόμενη μάλιστα από χαρακτηριστική φωτογραφία όπου ο νυν αρχηγός της ΝΔ είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα…αυτιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kanadas-anagnwrise-kai-epishma-to-oudetero-fulo.-erchetai-h-seira-kai-ths#ixzz4r9uHMlu3

Exit mobile version