Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πετρόπουλος ξαναχτύπησε: «Ο κόσμος μας ζητά να πληρώνει υψηλότερες εισφορές»!

Ο Πετρόπουλος ξαναχτύπησε: «Ο κόσμος μας ζητά να πληρώνει υψηλότερες εισφορές»!

Αυτοί κάτι πίνουν σίγουρα! Μετά τους ελεύθερους επαγγελματίες που τον σταματούσαν στο δρόμο για να του σφίξουν το χέρι για το νέο σύστημα εισφορών, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων παρουσιάζει τώρα εκείνους που του ζητούν αυτοβούλως να πληρώνουν περισσότερα από όσα τους ζητάει ο ΕΦΚΑ!

Εν μέσω φοροκαταιγίδας και με τους ελεύθερους επαγγελματίες σε απόγνωση μετά την εκτόξευση των ασφαλιστικών εισφορών από τις νέες αυξήσεις στις ήδη υψηλές εισφορές που έφερε ο νόμος Κατρούγκαλου, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος, ήρθε να μας γνωστοποιήσει ότι υπάρχουν κι αυτοί που ζητούν να πληρώνουν ακόμα πιο πολλά για να έχουν -λέει- μεγαλύτερη ανταποδοτική σύνταξη.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Αυγή», ο λεγάμενος μιλά για το ενδιαφέρον φορέων εκπροσώπησης των ελεύθερων επαγγελματιών, «οι οποίοι επισήμως μας έχουν ζητήσει να θεσμοθετήσουμε τη δυνατότητα να καταβάλουν υψηλότερες εισφορές από εκείνες που προκύπτουν με βάση το φορολογητέο εισόδημά τους, έτσι ώστε να λάβουν μεγαλύτερη ανταποδοτική σύνταξη».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το ίδιο το αίτημα αποκαλύπτει ότι η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών έφερε…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-petropoulos-janachtuphse-o-kosmos-mas-zhta-na-plhrwnei-upshloteres-eisfor#ixzz4rF57OqUe

Exit mobile version