Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η κυβέρνηση, αντί να οδηγήσει την Ελλάδα στην μάχη της εθνικής επιβίωσης, περιφέρεται ζητιανεύοντας στην Ευρώπη, ξευτιλίζοντας την ιστορία και τους προγόνους μας, αποδεχόμενοι αξιολογήσεις από τους δανειστές τοκογλύφους. Οι Έλληνες που δίνοντας μάχες σε πόλεμο και ειρήνη, εναντίον εχθρών και κυρίως “φίλων”, κατάφεραν να αναστήσουν το Έθνος τους και να φτιάξουν ένα ισχυρό και σεβαστό από όλους κράτος, ξαφνικά έγιναν τεμπέληδες, δειλοί καλοπερασάκηδες που ψάχνουν νταβατζήδες γιατί χρειάζονται “προστασία”.  Πολέμησαν με τίγρεις και λιοντάρια και τώρα υποδουλώνονται αμαχητί στα σκουλήκια της τραπεζοκρατίας. Δυστυχώς όπως λέει ο Πλούταρχος η καταγωγή από καλή γενιά δείχνει την αρετή των προγόνων και όχι των απογόνων.

Γ.Γ.

Αλήτικη επίθεση του κομμουνιστή Ψαριανού στην Ορθοδοξία μας… να τον χαίρονται οι μπουμπουκοβορίδηδες

Το ελληνικό δημόσιο, παραμένει έρμαιο της κομματοκρατίας, της ατιμωρησίας και των πελατειακών σχέσεων από την εκάστοτε εξουσία για ψηφοθηρικούς λόγους. Επιστρέφει λοιπόν κανονικά στη θέση της η υπάλληλος του ΕΦΚΑ, που έκλεψε 100.000 ευρώ από τις εισφορές των ασφαλισμένων. Ακόμη 19 κατηγορούμενοι για παρόμοια βαρύτατα παραπτώματα παραμένουν στη θέση τους, γιατί δεν έχουν  συγκροτηθεί τα πειθαρχικά συμβούλια του ΕΦΚΑ. Οι καταχραστές των εισφορών των ασφαλισμένων μένουν στις θέσεις τους και παραμένουν ατιμώρητοι. Ενώ οι ασφαλισμένοι, που δεν αντέχουν να πληρώνουν τις υπερβολικές εισφορές, υφίστανται ανηλεές κυνηγητό με κατασχέσεις, πρόστιμα και πλειστηριασμούς. Μοναδική πολιτική δύναμη που ζητά πολιτική κάθαρση είναι η Χρυσή Αυγή και για αυτό το λόγο διώχθηκε από το καθεστώς της διαφθοράς.

Μ.Ι.

ΕΛΑΜ: Επικίνδυνη η παθητικότητα της κυβέρνησης στο Κυπριακό

Η νέα τάξη πραγμάτων της παγκοσμιοποίησης προσπαθεί να επιβάλλει την δικτατορία της σκέψης. Μια νέα Ιερά Εξέταση έχει στηθεί, όπου κάθε άποψη, ιδέα, κοσμοθέαση όταν είναι διαφορετική προς την επικρατούσα νεοταξίτικη πρακτική πρέπει να συντριβεί.  Η οργουελική κόλαση στο απόγειο της. Στην πατρίδα μας αυτό το διαπιστώσαμε με την Χρυσή Αυγή. Μόλις η απήχηση της στους Έλληνες  απογειώθηκε με την συνέπεια λόγων και έργων το μνημονιακό καθεστώς της ξενοκρατίας ξεκίνησε ένα καινούργιο κυνήγι μαγισσών, με προφανή σκοπό να φοβίσει τους Έλληνες . Κατά τα άλλα οι Έλληνες είναι ελεύθεροι να αποδεχθούν προαποφασισμένες από τους ισχυρούς επιλογές, βιώνοντας μια επίπλαστη ελευθερία, μια επίφαση ύπαρξης επιλογών, οι οποίες όλες οδηγούν στην ίδια κατάσταση. Την ξενοκρατία. Χρυσή Αυγή για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Ι .Μ.

Ο Καναδάς αναγνώρισε και επίσημα το «ουδέτερο φύλο»… Έρχεται και η σειρά της Ελλάδος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-augoustou-2017#ixzz4rF5c6vC7

Exit mobile version