Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κεφαλονιά, Κέρκυρα

Την Κυριακή 27/8/2017 συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από την ηρωική θυσία του Σμηνάρχου Στεργίου Κωτούλα, ο οποίος έπεσε με το αεροπλάνο του στο καθήκον της πυρόσβεσης στην περιοχή του Κατελειού. Μπορεί για τους περισσότερους ο Στέργιος Κωτούλας ν’ αφέθηκε στη λήθη. Μπορεί για κάποια λίγα και γνωστά στην κοινωνία κτήνη ο Στέργιος

Κωτούλας να ήταν ένα τεράστιο φως μέσα  στα σκοτάδια του εγκεφάλου τους και στη μαυρίλα του κόσμου που ζουν και ονειρεύονται και για τους υπόλοιπους, γι’ αυτό και πέρυσι θεώρησαν σκόπιμο να βεβηλώσουν το μνημείο του. Όμως για τους πάντα ελάχιστους κι εκλεκτούς, γι’ αυτούς που δεν ξεχνούν αλλά και θεωρούν ιερό χρέος να τιμούν τη μνήμη όσων έχουν πέσει στο καθήκον της υπερασπίσεως κάθε σπιθαμής ελληνικού εδάφους, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, η παρουσία μας στον Κατελειό αυτή την ημέρα ήταν υποχρέωσή μας.

Πολυμελής αντιπροσωπεία λοιπόν της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης έδωσε το παρών στο μνημείο του Σμηνάρχου Κωτούλα στον Κατελειό. Την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής, Δάβουλου Χρήστου, ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Νικόλαο Παπαντωνάτο, ενώ στη συνέχεια οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες μεταβήκαμε ομαδικά στην τουριστική περιοχή του Κατελειού, τονίζοντας με την δυναμική παρουσία μας τον λόγο της κινητοποιήσεώς μας και ταυτόχρονα κάνοντας ακόμα περισσότερο αισθητή την απουσία όλων των υπολοίπων, σε ντόπιους και τουρίστες.

Κόντρα στην  εγκληματική πλέον αδιαφορία των πολιτικάντηδων, που οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερες καταστροφές και απώλειες ανθρώπινου δυναμικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ως Χρυσή Αυγή, πέρα από τα μνημόσυνα, δηλώνουμε τη στήριξή μας στους ένστολους που επιτελούν με αυταπάρνηση, κάτω από τις δυσμενέστερες πλέον συνθήκες, το καθήκον τους, και καλούμε για άλλη μία φορά την κοινωνία ν’ αφυπνιστεί και να στραφεί στην Εθνική Λύση που προτείνουμε, προκειμένου να πάψει να θρηνεί για τα αδικοχαμένα παιδιά της και για τις εθνικές καταστροφές που βιώνει και τις χειρότερες που έρχονται… Σμήναρχος Στέργιος Κωτούλας – ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Σέρβων Στρατιωτών του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Κάτω Κορακιάνα Κέρκυρας, την περασμένη Κυριακή, παρέστησαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Αϊβατίδης και ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας Γεώργιος Ρήγας, συνοδευόμενοι από Κερκυραίους συναγωνιστές,  προκειμένου να τιμήσουν το αδελφό και ομόδοξο σερβικό έθνος.

Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn676#ixzz4rF6NAKE3

Exit mobile version