Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υποχρέωσαν Xριστιανή 5 ετών να ζήσει διαδοχικά με δύο οικογένειες… αυστηρών μουσουλμάνων!

Υποχρέωσαν χριστιανή 5 ετών να ζήσει διαδοχικά με δύο οικογένειες... αυστηρών μουσουλμάνων!

Μία υπόθεση, η οποία περιγράφεται στο πρωτοσέλιδο των «Τάιμς», προστίθεται στο πάζλ που συνθέτει τον γκρίζο κόσμο των πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Πρόκειται για την εξιστόρηση των περιπετειών μιας πεντάχρονης Αγγλίδας, «λευκής και Xριστιανής», όπως έσπευσε να γράψει η εφημερίδα, η επιμέλεια της οποίας ανατέθηκε σε δύο οικογένειες μουσουλμάνων αυστηρών θρησκευτικών πεποιθήσεων. Η μικρή  αποκάλυψε ότι την υποχρέωσαν να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε στο λαιμό της, της είπαν ότι πρέπει να μάθει αραβικά, ενώ κάποια στιγμή της απαγορεύτηκε να φάει την αγαπημένη της καρμπονάρα, φαγητό που της είχε δώσει η μητέρα της, επειδή είχε μπέικον! «Εδώ απαγορεύεται να τρώμε μπέικον επειδή είναι χοιρινό» της εξήγησαν.

Το ερώτημα που απασχολεί την χώρα είναι πως οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Τάουερ Χάμλετς επέλεξαν να αναθέσουν την επιμέλεια της πεντάχρονης σε δύο οικογένειες με τόσο αυστηρές θρησκευτικές πεποιθήσεις, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των βιολογικών γονέων της. Το Τάουερ Χάμλετς είναι μία από τις πλέον πολυπολιτισμικές περιοχές της Βρετανίας, καθώς το ποσοστό των λευκών είναι μόλις 31%. Ο επικεφαλής των κοινωνικών υπηρεσιών δήλωσε, ζητώντας να μην κατονομαστεί, ότι το κοριτσάκι κλαίει, δείχνει πολύ στρεσαρισμένο και ζητάει να μην επιστρέψει στο σπίτι της ανάδοχης οικογένειας «γιατί δεν μιλάνε αγγλικά».

Σύμφωνα με τους «Τάιμς», στην επιλογή της ανάδοχης οικογένειας ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να λαμβάνονται υπόψη «η θρησκεία, το γλωσσικό και πολιτισμικό υπόβαθρο, καθώς και η φυλή». Τους τελευταίους έξι μήνες η πεντάχρονη, της οποίας η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους, έζησε σε δύο διαφορετικές οικογένειες. Στην πρώτη, η μητέρα φορούσε νικάμπ, το ένδυμα που καλύπτει τις γυναίκες από το κεφάλι έως τα πόδια, ενώ στο σπίτι που μένει τώρα οι γυναίκες φορούν μπούρκα στις εξόδους τους από το σπίτι.

Η Βιολογική Μητέρα της πεντάχρονης δηλώνει αναστατωμένη από αυτά που ζει καθώς και από αυτά που λέει η κόρη της. «Το Πάσχα και τα Χριστούγεννα είναι ηλίθιες γιορτές» φαίνεται να της είπε μία φορά, και μία άλλη ότι «οι Ευρωπαίες είναι ηλίθιες και αλκοολικές». Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, «η μικρή είναι λευκή, Αγγλίδα, αγαπάει το ποδόσφαιρο και έχει βαφτιστεί σε εκκλησία. Έχει ήδη υποστεί ένα ψυχολογικό τραύμα από το γεγονός ότι τη χώρισαν από τους γονείς της, ενώ έχει ανάγκη να περιβάλλεται από μία κουλτούρα που γνωρίζει και αγαπά. Αντίθετα, έχει παγιδευτεί σε έναν κόσμο που δεν γνωρίζει και την τρομάζει».

Η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» και η «αγιοποίηση» του μοντέλου των πολυπολιτισμικών κοινωνιών οδηγούν σε τραγικές καταστάσεις, όπως αυτή που περιγράφηκε νωρίτερα. Με ένα εντελώς ακατανόητο και απαράδεκτο σκεπτικό, σε ένα μικρό παιδί πέντε ετών, χριστιανή στο θρήσκευμα, δόθηκε η επιμέλειά του διαδοχικά σε δύο οικογένειες μουσουλμάνων, με αποτέλεσμα τα όσα απίστευτα διαβάσαμε παραπάνω. Τέτοιου είδους κοινωνίες και παραδείγματα ονειρεύονται και οι εδώ «δικαιωματάκηδες» και ακόλουθοι του πολυπολιτισμικού μοντέλου;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-upochrewsan-ena-koritsi-5-etwn-christianh-na-zhsei-diadochika-me#ixzz4rF79sfB3

Exit mobile version