Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πιο υποτακτικοί δεν μπορούν να γίνουν – Μπαλάφας: Καλά κάνανε και δεν μας καλέσανε στην Σύνοδο για το “προσφυγικό”

Πιο υποτακτικοί δεν μπορούν να γίνουν - Μπαλάφας: Καλά κάνανε και δεν μας καλέσανε στην Σύνοδο για το “προσφυγικό”

Διεξήχθη κανονικότατα και χωρίς την συμμετοχή της χώρας μας η σύνοδος κορυφής που διοργάνωσε ο Μακρόν για το λεγόμενο «προσφυγικό» και ο γνωστός γραφικός Μπαλάφας, που έλεγε ότι τον σταματούν στο δρόμο για τα συγχαρητήρια οι πολίτες, κλήθηκε να σχολιάσει την σφαλιάρα που φάγαν οι συριζαίοι.

Ομολογουμένως πρέπει να συγκρατήθηκε πολύ ο Μπαλάφας να πει ότι είναι «επιτυχία» το ότι δεν λάβανε πρόσκληση. Είπε, όμως, ότι «καλώς δεν προκλήθηκαν» γιατί – άκουσον άκουσον – αφορούσε αυτούς που δέχονται κύματα λαθρομεταναστών από την Αφρική! Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι εφόσον θα έρθει τώρα ο Μακρόν στην Ελλάδα, «είναι βέβαιο πως κάποια ζητήματα που τέθηκαν θα συζητηθούν και κατά την επίσκεψή του εδώ».

Δηλαδή αυτό που μας λέει ο Μπαλάφας είναι ότι ο Μακρόν είπε στην Μέρκελ: «Δεν τον καλώ τον Τσίπρα. Αφού θα πάω από εκεί, θα του τα πω. Μην ξοδεύει και λεφτά για να έρθει». Γιατί το άλλο περί Αφρικής πολύ απλά είναι ακόμα πιο γελοίο αν σκεφτεί κανείς πόσους μαροκινούς έχουμε στην Ελλάδα, οι οποίοι αντί να περάσουν απέναντι στην Ισπανία κάνουν το γύρο της Αφρικής για να βρεθούν στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pio-upotaktikoi-den-mporoun-na-ginoun-mpalafas-kala-kanane-kai-den-mas-kale#ixzz4rF8fizEi

Exit mobile version