Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μην ακούσουν ανοησία, αμέσως να την αντιγράψουν: Κολωνάκια στους πεζόδρομους κατά των τζιχαντιστών σχεδιάζει η κυβέρνηση!

Μην ακούσουν ανοησία, αμέσως να την αντιγράψουν: Κολωνάκια στους πεζόδρομους κατά των τζιχαντιστών σχεδιάζει η κυβέρνηση!

Την επαύριο του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Βαρκελώνη ακούστηκε από τους Ισπανούς μια κοτσάνα ολκής, ότι θα βάλουν ζαρτινιέρες στα πεζοδρόμια για να αντιμετωπίσουν τα χτυπήματα των τζιχαντιστών. Δεν θα μπορούσε να ακουστεί κοτσάνα κάπου στη Γη και έπρεπε να υιοθετηθεί από την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ανώνυμο στέλεχος (γιατί τέτοια πράγματα επώνυμα… δεν λέγονται) της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε σε εφημερίδα της ψευτοδεξιάς και είπε:

«Δεν φοβόμαστε ότι μπορεί να συμβεί κάτι το οργανωμένο. Παίρνουμε όμως μέτρα για το ενδεχόμενο να βρεθεί μία διαταραγμένη προσωπικότητα που θα επιχειρήσει με απλά μέσα –όπως ένα αυτοκίνητο ή φορτηγό- να προκαλέσει πολλά θύματα. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε να υπάρχουν κολωνάκια στις εισόδους των πολυσύχναστων πεζοδρόμων και πλατειών, προκειμένου να μη μπορεί ένα όχημα να εισβάλλει και να προκαλέσει θύματα. Στους περισσότερους τέτοιους χώρους υπάρχουν ήδη κολωνάκια και όπου δεν υπάρχουν θα τοποθετηθούν».

Ας προσπαθήσουμε εν τάχει να αναδείξουμε το μέγεθος της κοτσάνας:

Α) Μόνο ένα μέρος των επιθέσεων των τζιχαντιστών έχει γίνει με φορτηγά, αυτοκίνητα και άλλα τέτοια μέσα. Μετά τα… κολωνάκια πολύ απλά αρκεί να πάνε στις παλαιότερες μεθόδους ή να εφεύρουν νέες.

Β) Πολυσύχναστα είναι και άλλα μέρη που δεν είναι πεζόδρομοι για να μπουν κολωνάκια, χώρια που οι εμπορικοί πεζόδρομοι τείνουν να ερημώσουν από τα λουκέτα.

Γ) Τα καταστήματα των πεζοδρόμων πως θα κάνουν τις προμήθειές τους; Αν η απάντηση είναι με αφαιρούμενα κολωνάκια, τότε οι τζιχαντιστές έχουν ήδη βρει τον τρόπο να βάλουν το φορτηγό τους στον πεζόδρομο.

Πάντως, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει τα «μάτια» της στα τζαμιά για ενδεχόμενο κήρυγμα ισλαμιστικού φονταμενταλισμού. Συγκεκριμένα, στην ίδια εφημερίδα μίλησε ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας και κατήγορος της Χρυσής Αυγής, Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος είπε τα εξής: «σε κάθε χώρο υπάρχει κάποιος από την Αστυνομία, ο οποίος ενημερώνεται. Δεν επιτρέπουμε να φυτρώσουν ακραία στοιχεία  στους λατρευτικούς χώρους. Και αν έρθει κάποιος με περίεργες προθέσεις τον διώχνουμε και φεύγει από την Ελλάδα. Βλέπει ότι εδώ δεν τον παίρνει να κάνει κάτι. Δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Εγώ δεν ανησυχώ ότι μπορεί να γίνει κάποιο χτύπημα στην Ελλάδα.  Τόσα χρόνια δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

Τώρα, βέβαια, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι μετά την συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με τον συγκεκριμένο… μετριοπαθή. Ας θυμηθούμε μία παλαιότερη δήλωσή του από το όχι τόσο μακρινό 2009: «Η καταστροφή του Κορανίου αποτελεί για εμάς τους μουσουλμάνους τη μεγαλύτερη προσβολή. Το ό,τι έγινε μας έχει θίξει βαθύτατα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι νιώθουν “ιερή” οργή για αυτό που έγινε και έχουν κηρύξει πόλεμο».

Θυμίζουμε επίσης κάποιες αποκαλύψεις για τον συγκεκριμένο που είχαν γίνει στην δίκη της Χρυσής Αυγής: 

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Διασύρθηκε ο Ελγαντούρ – Κολλητός με τον Μπ. Ερντογάν που χρηματοδοτούσε ISIS και τους μουσουλμάνους αδελφούς που έκαιγαν εκκλησίες στην Αίγυπτο!

Μάλλον, λοιπόν, ο Ελγαντούρ θα πρέπει να… διώξει τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhn-akousoun-anohsia-amesws-na-thn-antigrapsoun-kolwnakia-stous-pezodromous#ixzz4rF9SkCts

Exit mobile version