Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Μαυρογιαλούρος” Τσίπρας: Θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο!

“Μαυρογιαλούρος” Τσίπρας: Θα σας βάλουμε όλους στο Δημόσιο!

Δεν κουράζεται να τάζει και να λέει ψέμματα ο Τσίπρας, αδιαφορώντας για το πόσο γρήγορα θα διαψευστεί από την ίδια την πραγματικότητα.

Ο πρωθυπουργός που κατάφερε σε ενάμιση μόνο χρόνο να υπογράψει δύο μνημόνια, τώρα βγαίνει και πάλι στο «αντάρτικο», εγκαινιάζοντας μια μακρά προεκλογική περίοδο, όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα την «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», ο Τσίπρας υποσχέθηκε… προσλήψεις στο Δημόσιο.

Όχι βεβαίως τώρα, αλλά στο… μέλλον. Όπως είπε: «Από τα μέσα του 2018 θα προχωρήσουμε γραπτούς διαγωνισμούς για την προσέλκυση νέων πτυχιούχων στον δημόσιο».

Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση επιλέγει από τώρα την προεκλογική συνθηματολογία των επόμενων εκλογών και θέτει το ζήτημα στο Δημόσιο. Ο Τσίπρας το έθεσε ξεκάθαρα, λέγοντας σε αντιπαραβολή ότι «για τη ΝΔ μεταρρύθμιση στο Δημόσιο αποτελούν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων».

Βέβαια, κανείς δεν πιστεύει πλέον τον Τσίπρα, ούτε καν ο Σόιμπλε ο οποίος δεν αντέδρασε καν στις δηλώσεις, που αν υπήρχε υπόνοια υλοποιήσεως θα είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για τις εξαγγελίες Τσίπρα: “O Τσίπρας οργανώνει νέες στρατιές από αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους και καταστρέφει τους Έλληνες πολίτες με την αιματηρή φορολογία για να συντηρεί το υδροκέφαλο δημόσιο και την κομματική του πελατεία”. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/maurogialouros-tsipras-tha-sas-baloume-olous-sto-dhmosio#ixzz4rKkEP48S

Exit mobile version