Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα πάντα είναι «τάγματα εφόδου» για τους συριζαίους – Με τέτοια επιχειρήματα έρχονται και στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Τα πάντα είναι «τάγματα εφόδου» για τους συριζαίους - Με τέτοια επιχειρήματα έρχονται και στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Έχουμε πολλές φορές ακούσει τους συριζαίους να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για «τάγματα εφόδου». Μάλιστα αυτές τις γενικόλογες ανοησίες έχουν φτάσει να τις παραθέτουν και στο δικαστήριο. Όπως αναδεικνύεται, όμως, από την παρακάτω είδηση, η έννοια του «τάγματος εφόδου» στο μυαλό των συριζαίων ανταποκρίνεται ακόμα και σε… εφοριακούς.

Όπως καταγγέλλεται, λοιπόν, σε πρόσφατη σύσκεψη συλλόγου εφοριακών στην Πάτρα, ο προβεβλημένος συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Καβαθάς, χαρακτήρισε ως «τάγματα εφόδου» τους εφοριακούς που διενεργούν ελέγχους σε επιχειρήσεις.

Σε συνέχεια αυτών των χαρακτηρισμών ο συριζαίος τους ζήτησε επιτακτικά «να σταματήσουν να κυνηγούν τον κόσμο». Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι οι νόμοι που εφαρμόζουν οι εφοριακοί είναι της κυβερνήσεως Σύριζα, στον οποίο ανήκει ο εν λόγω εφοριακός, μάλλον θα έρθει πάλι κατά νου ο πάντα επίκαιρος Σουρής:

«Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-panta-einai-tagmata-efodou-gia-tous-surizaious-me-tetoia-epicheirhmata-e#ixzz4rL1qZova

Exit mobile version