Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Bild: Ευρωπαϊκά τρένα θα είναι ο επόμενος στόχος των ισλαμιστών τρομοκρατών

Bild: Ευρωπαϊκά τρένα θα είναι ο επόμενος στόχος των ισλαμιστών τρομοκρατών

Η είδηση έρχεται από την Γερμανία και φυσικά είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική, καθώς τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρένα της Ευρώπης σχεδιάζουν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, όπως αποκαλύπτει το προπαγανδιστικό περιοδικό «Inspire» της Αλ Κάιντα. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», που επικαλείται το σχετικό δημοσίευμα, η τρομοκρατική οργάνωση «Αλ Κάιντα» σχεδιάζει επιθέσεις και δολιοφθορά σε υπερταχείες της γηραιάς ηπείρου. 

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τις απειλές και βρίσκονται σε επιφυλακή. Το “κάλεσμα” της Αλ Κάιντα προς τους υποστηρικτές της γίνεται μέσω του “Inspire”, του ηλεκτρονικού προπαγανδιστικού περιοδικού της οργάνωσης – γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χρησιμοποιούν το περιοδικό για να προσηλυτίσουν “νέο αίμα”.

Υπό τον τίτλο: “Εκτροχιασμός τρένων- Τρομοκρατία στην Ευρώπη” , το περιοδικό αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Βαρκελώνη είναι ένα από τα hotspot των ισλαμιστών τρομοκρατών όπως και η Δρέσδη της Γερμανίας.  Όπως αναφέρει η “Bild”, oι Ομοσπονδιακές Αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας έχουν επανειλημμένως προειδοποιήσει για αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Στην τελευταία μυστική έκθεση των Ομοσπονδιακών Αστυνομικών Αρχών σχετικά με την “κατάσταση της ασφάλειας στη Γερμανία” επισημαίνεται ότι, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι «εκτεθειμένοι στόχοι» για τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Σύμφωνα με εμπειρογνώμονα σε θέματα τρομοκρατίας, οι επιθέσεις όπως σχεδιάστηκαν στο Λονδίνο και την Μαδρίτη, μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και είναι “δύσκολο να αποφευχθούν”.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί επ’ ουδενί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελέσει και η Ελλάδα στόχο της τρομοκρατικής-δολοφονικής δράσης των τζιχαντιστών. Για όλους αυτούς που θα ισχυριστούν ότι μέχρι τώρα η Χώρα μας δεν αποτέλεσε στόχο των ισλαμιστών του ISIS ή άλλων παρόμοιων τρομοκρατικών οργανώσεων (όπως η Αλ Κάιντα επί του προκειμένου) έχουμε να τους απαντήσουμε με τα ίδια τους τα λόγια, δηλαδή «μέχρι τώρα».

Δεν χρειάζεται να έρθει η πρώτη φορά, γιατί τότε θα είναι πολύ αργά. Η προετοιμασία και η εγρήγορση για την αποφυγή πιθανού κινδύνου τρομοκρατικής ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Στην Ελλάδα, όμως, του ανεκδιήγητου Τόσκα και του εξίσου ανεκδιήγητου πολιτικού του προϊσταμένου Τσίπρα, με την πολιτική του πολυπολιτισμού και του «Refugees welcome», καθώς και με την δαιμονοποίηση-ποινικοποίηση της αντίθεσης στην λαθρομετανάστευση, δυστυχώς η ανοργανωσιά αποτελεί μόνιμη κατάσταση, η οποία ελπίζουμε να μην αποβεί μοιραία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bild-eurwpaika-trena-tha-einai-o-epomenos-stochos-twn-islamistwn#ixzz4rMbYjKGw

Exit mobile version