Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πατερούλης Μεταξάς ή πατερούλης Στάλιν;

Η παράδοση της εξουσίας της χώρας από τη μασονοδεξιά στην ακροαριστερά, έγινε όπως είχαμε επισημάνει η αιτία ώστε ο Λαός μας να γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο των ελληνόφωνων κομμουνιστών, οι οποίοι παρουσιάζονται ακόμη και σήμερα ως «διωκόμενοι» του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος ενώ στην ουσία αποτελούν την πλέον προνομιούχο κατηγορία πολιτών.

Μια επιστολή στην καθεστωτική εφημερίδα «τα Νέα» από τον κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη, συνοψίζει κατά τρόπο έξοχο τη νοοτροπία της μεταπολιτευτικής αριστεράς, της συνιδρύτριας δηλαδή μαζί με την ψοφοδεξιά του Καραμανλή του αντεθνικού Κράτους το οποίο εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας από το 1974 και μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη εντύπωση, προκαλεί μια φράση από την εν λόγω επιστολή, η οποία έχει ως εξής: «Με το αίμα το δικό μας που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας τα πήρατε όλα! Κράτος, Κυβέρνηση, Παιδεία, Πολιτισμό, Στρατό, Αστυνομία, Τράπεζες, Τύπο, Τηλεοράσεις. Εμείς μείναμε στην γωνία, ουσιαστικά και πάλι (όπως στον Εμφύλιο) πολίτες β’ κατηγορίας».

Καμαρώστε λοιπόν ένα κομμουνιστή, «πολίτη β’ κατηγορίας»! Είναι δε, τόσο πολύ β’ κατηγορίας πολίτης ώστε κάθε επιστολή του να δημοσιεύεται στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης, ενώ οι Εθνικιστές «πολίτες α’ κατηγορίας» στερούνται σήμερα ακόμη και την προβολή των ομιλιών του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου από την κρατική τηλεόραση!

Μια κρατική τηλεόραση την οποία βεβαίως πληρώνουν και…

Διαβάστε την συνέχεια στο antepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pateroulhs-metajas-h-pateroulhs-stalin#ixzz4rPfvdsSQ

Exit mobile version