Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χοντρό δούλεμα Σύριζα στους Έλληνες για τα capital controls

Χοντρό δούλεμα Σύριζα στους Έλληνες για τα capital controls

Πανηγυρικό ανακοινωθέν για την… χαλάρωση των capital controls εξέδωσε η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να αποδείξει ότι την ενδιαφέρει μονάχα η επικοινωνιακή διαχείριση της δυστυχίας μας.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζουν για τα capital controls την στιγμή που έχουν αποστείλει τον ΕΝΦΙΑ. Και μάλιστα φτάνουν να πανηγυρίζουν επειδή… αυξήθηκε το όριο αναλήψεων στα 1800 ευρώ, με το ημερήσιο όριο να παραμένει 60 ευρώ.

Η… εντυπωσιακή αύξηση που έχει προκαλέσει τους πανηγυρισμούς είναι από τα 1680 ευρώ στα 1800 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα μία φοροκαταιγίδα ετοιμάζεται για τους Έλληνες. Και, βεβαίως, δεν μας είπαν ποιος ακριβώς έχει τα 1800 για να κάνει την ανάληψη, αλλά αυτό είναι εντελώς άλλη συζήτηση.

Επιπλέον των παραπάνω, είναι πραγματικά απορίας άξιο πως η σταδιακή άρση μιας κυβερνητικής αποφάσεως μέσω μίας άλλης κυβερνητικής αποφάσεως μπορεί να προκαλέσει πανηγυρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chontro-doulema-suriza-stous-ellhnes-gia-ta-capital-controls#ixzz4rR5sywoJ

Exit mobile version