Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρώπη σε κίνδυνο: Σε 50.000 υπολογίζονται οι τζιχανιστές – Οι 35.000 βρίσκονται στην Βρετανία!

Η Ευρώπη σε κίνδυνο: Σε 50.000 υπολογίζονται οι τζιχανιστές - Οι 35.000 βρίσκονται στην Βρετανία!

Οι τζιχαντιστές υπολογίζονται σε 35.000 στην Βρετανία, 17.000 στην Γαλλία, 5.000 στην Ισπανία και 2.000 στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με την βρετανική υπηρεσία ασφαλείας ΜΙ5 εντοπίζονται περίπου 50.000 φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες στην ευρωπαϊκή ήπειρο, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι συγκεντρωμένοι στην Βρετανία.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ο Ζιλ ντε Κερκόβ τονίζει ότι, οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας MI5 έχουν βάλει στο στόχαστρο τρεις χιλιάδες από αυτούς. Τουλάχιστον 500 ισλαμιστές ριζοσπάστες προκαλούν έντονη ανησυχία στις βρετανικές αστυνομικές αρχές, προσθέτει.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι, το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια κυβερνοεπιθέσεις σε πυρηνικούς σταθμούς ή συστήματα ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, ενδεχομένως καταβάλλοντας μεγάλα ποσά σε Ρώσους χάκερ. «Στη Γαλλία υπάρχουν 17 χιλιάδες μέλη του Ισλαμικού Κράτους. Η Ισπανία έχει πάνω από 5 χιλιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες. Στο Βέλγιο, υπολογίζονται σε δύο χιλιάδες. Στην Ευρώπη εκτιμάμε ότι υπάρχουν πάνω από 50 χιλιάδες», τονίζει ο Κερκόβ.

Για τον επικεφαλής σε θέματα τρομοκρατίας στην Ε.Ε, καθίσταται αναγκαία η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των ευρωπαϊκών αρχών προκειμένου να εξαρθρωθεί η ισλαμική τρομοκρατία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια βόμβα βαθιά μέσα στα θεμέλια της Ευρώπης, που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τους Λαούς αλλά και τα ίδια τα Ευρωπαϊκά Έθνη!

Και ενώ πλέον ο τρόμος του Ισλαμικού Κράτους απλώνεται πάνω από την Ευρώπη, εδώ στην Ελλάδα οι κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» εμμένουν στην πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», τορπιλίζοντας την δημόσια ασφάλεια και την ίδια την επιβίωση όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-eurwph-se-kinduno-se-50.000-upologizontai-oi-tzichanistes-oi-35.000-brisk#ixzz4rSAcixCo

Exit mobile version