Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κηπουρός» του Τζέφρυ: «Μόνο ο Παπανδρέου μπορεί να μας σώσει όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες!»

«Κηπουρός» του Τζέφρυ: «Μόνο ο Παπανδρέου μπορεί να μας σώσει όλα τα υπόλοιπα είναι σαχλαμάρες!»

Τον εύλογο τίτλο «σαχλαμάρες» έχει η σημερινή παράσταση του πολιτικού τσίρκου «νέος κυοφορούμενος φορέας της Κεντροαριστεράς».

Εκτός από την έμμεση νύξη στην επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μανιάτη και του Σταύρου Θεοδωράκη για την αρχηγική καρέκλα του μορφώματος υπάρχει και άμεση αναφορά, καθώς ο στενός συνεργάτης του Τζέφρυ, πρώην υπουργός και πρώην γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, έγραψε στο twitter: «Υποψήφιος από το Κίνημα σε αυτή τη στιγμή και με τις επικρατούσες συνθήκες θα μπορούσε να είναι μόνο ο Παπανδρέου. Τα λοιπά είναι σαχλαμάρες»!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε λίγες μέρες μετά το άρθρο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ξυνίδης και με το οποίο έβλεπε με θετικό μάτι την υποψηφιότητα Καμίνη. Η αποθέωση της πολιτικής φαιδρότητας (αλλά και ανατριχίλας) βρίσκει την αποκορύφωσή της στην… εμπεριστατωμένη τοποθέτηση του (ενός ακόμη) «κηπουρού» της «αυλής» του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Για πολλοστή φορά τονίζουμε ότι οι διεργασίες στην εγχώρια κεντροαριστερά δεν πρόκειται να μας αφήσουν να πλήξουμε και θα μας προσφέρουν, συν τοις άλλοις, και τις απαραίτητες δόσεις τόσο γέλιου όσο και αναγούλας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Γλέντια στην Κεντροαριστερά: Ζήτησαν αρχικά 10.000(!) ευρώ ως εγγύηση από κάθε υποψήφιο πρόεδρο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/khpouros-tou-tzefru-mono-o-papandreou-mporei-na-mas-swsei-ola-ta-upoloipa-e#ixzz4rX3nue2B

Exit mobile version