Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγινε και επισήμως Τσιπρανδρέου: Επετειακή αποθέωση Παπανδρέου από τον Τσίπρα!

Έγινε και επισήμως Τσιπρανδρέου: Επετειακή αποθέωση Παπανδρέου από τον Τσίπρα!

Σήμερα έχει γενέθλια το επάρατο ΠαΣοΚ, η εγκληματική οργάνωση που με σύστημα κατάφερε το ακατόρθωτο: να πάρει μία υγιή οικονομία και να την σκοτώσει, ανταλλάσοντας την με αστακούς, πισίνες και πολυτελείς βίλες για τα μέλη της.

Η ειδεχθής δράση αυτής της οργάνωσης δεν απέτρεψε τον Τσίπρα από το να προσπαθήσει να οικειοποιηθεί το πρόσωπο του ιδρυτή της, Ανδρέα Παπανδρέου, μέσω άρθρου στην εφημερίδα του Βαξεβάνη.

Στο άρθρο του ο Τσίπρας ουσιαστικά αντιπαραβάλει τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει το ΠαΣοΚ για ψέμματα και σχέσεις με την τρομοκρατία, επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως νέο Παπανδρέου και τον Σύριζα ως το νέο ΠαΣοΚ.

Στην προσπάθειά του αυτή ουσιαστικά προσπαθεί να μας δείξει πόσο «καλό» ήταν το ΠαΣοΚ του Παπανδρέου και ουσιαστικά ρίχνει όλες τις ευθύνες στην περίοδο Σημίτη για τα όσα συνέβησαν.

Βέβαια, ο Σημίτης έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας, όμως το περιβόητο «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα» που άδειασε τα δημόσια ταμεία και εξέθρεψε μια ολόκληρη γενιά «πράσινων παρασίτων» ήταν σύνθημα και πρακτική του Ανδρέα Παπανδρέου, που οδήγησε στην σημερινή κατάντια της χώρας.

Εν τέλει, ο καθείς διαλέγει τα πρότυπά του. Ο Τσίπρας διάλεξε τον Παπανδρέου και ο Σύριζα το ΠαΣοΚ. Το κακό, γι’ αυτούς, είναι ότι η περίοδος των «παχιών αγελάδων» έχει τελειώσει και έτσι δεν τους περιμένουν αστακοί και πισίνες, παρά θα πάνε απευθείας στα κάγκελα της φυλακής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egine-kai-epishmws-tsiprandreou-epeteiakh-apothewsh-papandreou-apo-ton-tsip#ixzz4rde9EJvr

Exit mobile version