Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δολοφονική οργάνωση ΟΠΛΑ και τα παπαγαλάκια των Σύριζα-Ανέλ

Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα όλοι έχουν ακουστά το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και τον ΔΣΕ, από τους ύμνους της κουκουεδίας για τους «αλύγιστους της ταξικής πάλης». Ωστόσο, λίγοι έχουν ακουστά την διαβόητη ΟΠΛΑ (Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών), που είχαν συστήσει οι κουκουέδες κατά την περίοδο της κατοχής. Γύρω απ’ την ΟΠΛΑ υπάρχει σκοπίμως ένα πέπλο πλήρους σιωπής από τους κουκουέδες, που προφανώς έχουν τους λόγους τους γι’ αυτό. Βλέπετε, η ΟΠΛΑ είχε μεταξύ των άλλων «καθαρίσει» και ουκ ολίγους διαφωνούντες κομμουνιστές.

Και η μόνη αναφορά, ήταν του πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Γρηγόρη Φαράκου, στο έργο του «Το ΚΚΕ απέναντι στους βαλκανικούς ανταγωνισμούς, 1935-1952», στο οποίο αναφέρει επιγραμματικά ότι η ΟΠΛΑ «συχνά εξετράπη σε δολοφονίες που δεν ήταν συμβατές με τους σκοπούς του ΕΑΜ».

Όμως, την κουκουέδικη σιγή ισχύος περί της ΟΠΛΑ, σπάνε τα συριζοψεκασμένα παπαγαλάκια του διαδικτύου, που διεκδικούν την… κληρονομία της. Και με αφορμή των όσων είπε η ευρωβουλευτής κ. Καϊλή για την δολοφονία του παππού της, γράφει ένα από δαύτα: «Υπενθυμίζεται πως η ΟΠΛΑ είχε εκτελέσει συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών και στελέχη των δοσιλογικών κυβερνήσεων, ταγματασφαλίτες και… όχι μόνο».

Για να καταλάβετε τι ακριβώς ήταν η ΟΠΛΑ, θα σας παραθέσουμε την άποψη ενός ακόμα κομμουνιστή –πλην όμως «αιρετικού»- του Άγι Στίνα (πραγματικό όνομα Σπύρος Πρίφτης), πολιτικού στελέχους του ΚΚΕ (διαγράφηκε το 1931 από τον Ζαχαριάδη) και εν συνεχεία τροτσκιστή και –κατά δήλωσή του- «αναρχικού». Ιδού τι γράφει στο βιβλίο του «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ»:

«Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, το έργο του δολοφόνου το ανέλαβαν οι σταλινικοί. Και εδώ, στην Ελλάδα, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, το εκτέλεσαν με τη μεγαλύτερη λύσσα. Ξεπέρασαν ότι από προηγούμενα γνωρίζουμε σε αγριότητα, κτηνωδία και σαδισμό…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-dolofonikh-organwsh-opla-kai-ta-papagalakia-twn-suriza-anel#ixzz4rdeVAGil

Exit mobile version