Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψυχοφάρμακα, ψευδομάρτυρες και φυτευτά στοιχεία: Ξεκινάει σε λίγες μέρες και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής

Ψυχοφάρμακα, ψευδομάρτυρες και φυτευτά στοιχεία: Ξεκινάει σε λίγες μέρες και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής

Τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα την Τρίτη που μας έρχεται, ξεκινά για άλλη μία φορά η περιβόητη «δίκη της Χρυσής Αυγής» σε μία νέα δικαστική περίοδο. Την προηγούμενη δικαστική περίοδο που μας πέρασε εξετάστηκαν πάνω από εκατό μάρτυρες κατηγορίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έφεραν σε εξαιρετικά αμήχανη θέση την πολιτική αγωγή, ενώ οι υπόλοιποι ήταν απλώς άχρηστοι νομικά.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα θέατρο του παραλόγου, όπου ο καθένας έρχεται και λέει το «μακρύ» και το «κοντό» του και αυτογελοιοποιείται ενώπιον ακροατηρίου. Θα επρόκειτο σίγουρο για μία πρώτης τάξεως κωμωδίας (από αυτές τις χαμηλού επιπέδου με τον πρωταγωνιστή να πατάει τις μπανανόφλουδες), όμως ενυπάρχει και ένα τραγικό στοιχείο: με βάση αυτή την ροή ακατάσχετων μπουρδολογιών η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας πήγε στην φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι μισοί είχαν απαγόρευση στο να μιλάνε ή βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Καθαρά ενδεικτικά σας παραθέτουμε μερικά από τα «διαμάντια» που ακούστηκαν όλη αυτή την περίοδο:

Πρώην Βουλευτής Σύριζα – Βασιλική Κατριβάνου

«Π: Για τα περιστατικά της πλατείας Αμερικής τι σας απάντησε ο κ. Δένδιας;

Μ: Ότι ήταν κάτοικοι των παρακείμενων πολυκατοικιών.

Π: Μέλη της Χρυσής Αυγής ή κάτοικοι;

Μ: Κάτοικοι…

Π: Είπατε ότι τον Οκτώβριο του 2012 μετά από το μαχαίρωμα ενός Έλληνα κουρέα από αλλοδαπό  στον Άγιο Παντελεήμονα, οι κάτοικοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αργότερα το βράδυ έγιναν επιθέσεις κατά μεταναστών και προκλήθηκαν φθορές σε καταστήματα αλλοδαπών. Στην ερώτησή σας προς τον κ. Δένδια τι λέγατε;

Μ: Ότι στις επιθέσεις συμμετείχαν τρεις Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούσης, Παναγιώταρος και Μίχος.

Π: Τι σας απάντησε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης;

Μ: Ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για εμπλοκή των Βουλευτών…»

Στέλεχος Σύριζα Ιωάννης Καρδαράς

«Ένας εκ των μαρτύρων κατηγορίας και στέλεχος του Σύριζα, ο 69χρονος Δικηγόρος Πειραιά Ιωάννης Καρδαράς, είχε καταθέσει στις 4 Οκτωβρίου 2013 υπόμνημα διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Στο υπόμνημα αυτό, αφού δήλωνε τα «αντιφασιστικά» του φρονήματα, διαμαρτύρονταν για την προσπάθεια «να αρθεί η νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής με αντισυνταγματικές πράξεις» και, επιπλέον, τάσσονταν κατά «της απαγόρευσης κομμάτων που έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών».

Σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ κατά της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Γεωργούσης:

«Δ: Αναφερθήκατε σε μια ομιλία του κυρίου Κασιδιάρη το 2011 στον Ασπρόπυργο. Την έχετε δει;

Μ: Ναι.

Δ: Και είπατε ότι τον ακούσατε να λέει για εξόντωση των ρομά. Είναι έτσι;

Μ: ναι.

Δ: Κυρία Πρόεδρε ζητώ αυτή τη στιγμή να διακοπεί η συνεδρίαση, να ξανακληθεί ο κύριος μάρτυς στην επόμενη συνεδρίαση οπότε θα έχουμε το βίντεο, για να αποδειχθεί ότι ουδέποτε ειπώθηκε αυτό από τον κύριο Κασιδιάρη….

Εις: Το βίντεο θα το δούμε στα αναγνωστέα, οπότε θα προκύψει αν ειπώθηκε ή όχι αυτή η φράση. Από κει και ύστερα, η υπεράσπιση αν θέλει έχει τη δυνατότητα να κάνει μηνυτήρια αναφορά για ψευδορκία του μάρτυρα.

Μ: κυρία Πρόεδρε…

Π: Τι θέλετε;

Μ: εεε… όσον αφορά την ομιλία του κυρίου Κασιδιάρη, ίσως εκ παραδρομής είπα ότι χρησιμοποίησε τη λέξη εξόντωση.  Εγώ είπα ότι μίλησε για «ανθρώπινα σκουπίδια». Απλά θεώρησα ότι εδώ υπάρχει η λογική της εξόντωσης…

Δ: Τα αλλάζει τώρα…»

Πακιστανοί μάρτυρες κατηγορίας

«Το πρώτο περιστατικό δεν το ξέρουμε. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Ποτέ δεν μάθαμε να έχει γίνει κάτι τέτοιο και δεν το είπαμε στην κατάθεσή μας. Στο δεύτερο περιστατικό ήμασταν μέσα στο σπίτι. Όντως έπεσε ένα μπουκάλι και άρπαξε λίγη φωτιά που τη σβήσαμε αμέσως. Έξω από το σπίτι όμως, όχι μέσα. Δεν είδαμε ποιοι το κάνανε, ούτε πόσοι ήτανε. Δεν ξέρουμε αν ήταν η Χρυσή Αυγή, ούτε είπαμε ότι ήταν η Χρυσή Αυγή».

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας Νεοδημοκράτης, ένας Εβραίος και μία τρανσέξουαλ, «βαφτίστηκαν» από την Κλάπα, τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

«Φυτευτά» στοιχεία:

«Συγκεκριμένα, οι δύο αστυνομικοί εκτελώντας υπηρεσία σε ώρα που δεν υπήρχε κανένας χρυσαυγίτης στα γραφεία (αλλά στο σημείο βρίσκονταν σε εξέλιξη πορεία μελών του ΚΚΕ), εντόπισαν στο πεζοδρόμιο ένα κοντάρι που έμοιαζε ως ιστός σημαίας.

Αφού το μάζεψαν, το παρέδωσαν  σε συναδέλφους τους της Κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι ήταν αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

Εξεταζόμενοι λοιπόν στο ακροατήριο, οι εν λόγω δύο αστυνομικοί είπαν ότι το αντικείμενο που τους επιδεικνύεται στις φωτογραφίες της ΔΕΕ (ξύλινο κοντάρι με μεταλλική προσθήκη), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ το οποίο βρήκαν και παρέδωσαν στους συναδέλφους τους της Κρατικής στις 13 Σεπτεμβρίου 2013!»

Δημοσιογράφος στα «Νέα» και την «Καθημερινή», Ιωάννης Παπαδόπουλος:

«Οι εν λόγω μαθητές λοιπόν, οι οποίοι στα δημοσιεύματα αναφέρονται με το μικρό τους όνομα, δήλωσαν μεταξύ άλλων τα εξής σχετικά με τη Χρυσή Αυγή:

-«Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν γραμμή να μην γίνονται επιθέσεις».

Άλλος ένας αναξιόπιστος μάρτυρας:

«Πρ: Πάντως είναι γεγονός ότι σε όλες σας τις καταθέσεις υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές των ιδίων περιστατικών. Είναι λίγο συγκεχυμένα.
Μ:  Πάσχω από κατάθλιψη και παίρνω βαριά φάρμακα.
Πρ: Από πότε έχετε το πρόβλημα της κατάθλιψης;
Μ: Από το 2012. Τα γεγονότα μου ‘ρχονται φλας μπακ. Όχι ότι λέω ό, τι να ‘ναι, απλά μου ‘ρχονται…
Πρ: Θεωρείτε ότι η σημερινή σας κατάθεση μας περιγράφει τα πράγματα όπως έγιναν;
Μ: Ναι….
Δ (συνήγορος υπεράσπισης): Μας είπατε πριν και είναι σεβαστό για όλους τους ανθρώπους ότι έχετε κάποια προβλήματα υγείας. Όταν καταθέσατε στις κυρίες ανακρίτριες, αυτό ειπώθηκε;
Μ: Ναι, βεβαίως.
Δ: Το αναφέρατε. Και παρόλα αυτά η κυρία Κλάπα δεν το ανέγραψε στην κατάθεσή σας. Μάλιστα.»

Μετά από αυτά τα δείγματα γελοιότητας και σκευωρίας με την οποία κατηγορείται το σύνολο της Χρυσής Αυγής, σε αυτή την δικαστική περίοδο έρχεται και το πιο γελοίο που δεν είναι άλλο από τους «προστατευόμενους μάρτυρες».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/psuchofarmaka-pseudomartures-kai-futeuta-stoicheia-jekinaei-se-liges-meres#ixzz4rdfXxaPQ

Exit mobile version