Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεισφορά Χρυσής Αυγής στην κατασκευή και λειτουργία καταφύγιου αδέσποτων στην Ανατολική Αττική – Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη δράση σε συνεργασία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και του Οικολογικού Τομέα του Κινήματος “Πράσινη Πτέρυγα” .

Συγκεκριμένα, κλιμάκια Συναγωνιστών, παρουσία της Συναγωνίστριας και βουλευτή Ελένης Ζαρούλια, του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Παπαγεωργίου Γεώργιου, του γραμματέα της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής Θεοδωρίδη Παναγιώτη και του γνωστού ηθοποιού και Συναγωνιστή Γιώργου Πετρόχειλου μαζί με μια ομάδα φιλόζωων που έχουν επιμεριστεί την φροντίδα σκύλων, προχώρησαν σε πολύωρη εργασία για την διαμόρφωση ειδικού χώρου σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής με σκοπό να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό αδέσποτων ζώων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έδειξε για ακόμα μια φορά ότι απέναντι στην οκνηρία του κρατικού μηχανισμού και της δημοτικής αρχής, αφού έχουν αφήσει εντελώς απροστάτευτα τα ζώα όλης της Ανατολικής Αττικής, βρίσκονται οι Έλληνες Πατριώτες που δίνουν το παρόν σε κάθε Εθνικό και Κοινωνικό ζήτημα αποδεικνύοντας την Αγάπη τους για αυτήν την Πατρίδα! Οι Εθνικιστές πραγματοποίησαν αποψίλωση στον χώρο του καταφυγίου και προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφής ως δωρεά για τους μικρούς μας φίλους, κερδίζοντας την αγάπη που μόνο αυτοί να δίνουν.

Ακόμα εγκατέστησαν επιμελώς αρκετά σπίτια με σκεπές για να προφυλάσσονται από τον χειμώνα και τις κακουχίες και περίφραξαν τον χώρο τους ώστε να είναι ασφαλή από εξωτερικούς κινδύνους. Στο τέλος παρέδωσαν στους αρμόδιους του καταφυγίου διαφορά είδη τα οποία είναι αναγκαία για την επιβίωση τους. Λίγο πριν την λήξη της εθελοντικής αυτής δράσης οι Συναγωνιστές ήρθαν σε συνεννόηση αρμόδιους ούτως ώστε να συνεισφέρουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα από το υστέρημα μας για την καλύτερη διαβίωση των ζώων.

Για εμάς τους Χρυσαυγίτες, η διαρκής προσφορά και φροντίδα ενός τετράποδου φίλου δεν αποτελεί κάποια υποχρέωση στην οποία απαιτείται να είμαστε παρόντες, αλλά πολύ παραπάνω είναι η ύψιστη υπενθύμιση ότι είμαστε πάνω από όλα Άνθρωποι με σεβασμό στην Φύση και τις Ψυχές που αυτή φιλοξενεί! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suneisfora-chrushs-aughs-sthn-kataskeuh-kai-leitourgia-katafugiou-adespotwn#ixzz4rdtrz4ef

Exit mobile version