Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, ποια χώρα της Ευρώπης με… ορθάνοιχτα σύνορα ετοιμάζεται για τρομοκρατική επίθεση;

Αλήθεια, ποια χώρα της Ευρώπης με... ορθάνοιχτα σύνορα ετοιμάζεται για τρομοκρατική επίθεση;

Σενάρια για διαχείριση θυμάτων από τρομοκρατικές επιθέσεις εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία της χώρας των «ανοιχτών συνόρων» (δηλαδή η ελληνική), σύμφωνα με αποκάλυψη του «Βήματος». Πάρτε μια γεύση:

«…Με επιτελικά στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη να μιλούν για «συνήθεις σχεδιασμούς που πραγματοποιούνται διά παν ακραίο ενδεχόμενο». Όμως προκαλεί ερωτήματα ο χρόνος που σημειώνεται κάτι τέτοιο.

Κι αυτό σε συνδυασμό και με την προηγούμενη άσκηση «Τυφώνας» για τον χειρισμό «επίθεσης από ισλαμιστές στο κέντρο της Αθήνας» αλλά και από τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ., κυρίως ύστερα από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί άσκηση ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας για τον χειρισμό επίθεσης ενόπλων…».

Στην πραγματικότητα, μέχρι πρότινος, οι «πύλες εισόδου» των ισλαμιστών στην Ευρώπη (Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία) εθεωρούντο σχετικά ασφαλείς, για ευνόητους λόγους. Μετά όμως από το χτύπημα στην Βαρκελώνη, είναι προφανές ότι τελείωσε η «εποχή της αθωότητας»! Αλλά, αντί οι ελληνικές «αρχές» να…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alhtheia-poia-chwra-ths-eurwphs-me-orthanoichta-sunora-etoimazetai-gia-trom#ixzz4reBndqk8

Exit mobile version