Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια: Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής

Μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια: Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής

Οι καλοκαιρινές διακοπές των παρακρατικών κουκουλοφόρων από ότι φαίνεται ολοκληρώθηκαν και ξεκίνησαν πάλι την επαναστατική γυμναστική με επιθέσεις κατά των Αστυνομικών. Σύμφωνα με τα αστυνομικά ρεπορτάζ οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος επιδόθηκαν σε μαζικές επιθέσεων με μολότοφ, πέτρες, μάρμαρα και ξύλα κατά στατικών διμοιριών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων

Την ίδια στιγμή κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι είναι απροστάτευτοι μπροστά στην εγκληματικότητα αφού κάθε μέρα υπάρχουν περιστατικά ληστειών και κλοπών. Προφανώς την στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις είναι απασχολημένες με τους αναρχικούς άλλα «συντρόφια» έχουν βρει το πεδίο ελεύθερο και προβαίνουν σε απαλλοτριώσεις των περιουσιών των κατοίκων.

03/09/2017

Για ακόμη μια νύχτα νεαρά άτομα πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ, που ήταν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ειδικότερα, τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00, όταν νεαροί που βγήκαν από το Πολυτεχνείο επιτέθηκαν με μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Το ίδιο συνέβη στις 3:00, καθώς και στις 5:00, στο ίδιο σημείο. Επίσης, λίγο μετά τη 1:00, σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Σημειώνεται, ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

02/09/2017

Διαδοχικές επιθέσεις δέχθηκαν εχθές το βράδυ τρεις στατικές διμοιρίες των ΜΑΤ που φυλάνε την περιοχή των Εξαρχείων, το χώρο κοντά στο Πανεπιστήμιο. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών ομάδες αγνώστων επιτέθηκαν με πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς. Οι επιθέσεις άρχισαν στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα όταν ομάδα κουκουλοφόρων πέταξε πέτρες και κομμάτια μαρμάρου σε διμοιρία στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Λίγο μετά τις 4:00 ακολούθησε ανάλογη επίθεση εναντίον διμοιρίας στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας, όπου μετά από ανθρωποκυνηγητό συνελήφθη ένας νεαρός. Μισή ώρα αργότερα, στις 5:00, άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Θυμό και αγανάκτηση εκφράζει ιδιοκτήτρια καταστήματος στα Εξάρχεια, που έχει πέσει οκτώ φορές θύμα ληστείας. Καρέ – καρέ η εισβολή των ενόπλων στο πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/trihmero-mparaz-epithesewn-me-molotof-kata-astunomikwn-sta-ejarcheia#ixzz4recVIa4D

Exit mobile version