Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δυστυχώς όπως ήδη μάθαμε δέχτηκαν εμπρηστικές επιθέσεις δυο συναγωνιστές μας από Δυτική Αθήνα και Πειραιά. Παράλληλα είχαμε χτες κι επιθέσεις στα ΜΑΤ από αναρχικούς. Κράτος υπάρχει για όλους τελικά η μόνο για το σύστημα εξουσίας, που πιστεύω ότι δεν έδειξε τα δόντια του ακόμα; Όσο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει τόσο και οι επιθέσεις εναντίον μας θα αυξάνονται. Έρχεται Συνταγματική Αναθεώρηση και θα επιδιώξουν να νομιμοποιήσουν τόσο την καταστροφή της χώρας μέσα από τα μνημόνια, όσο και τις διώξεις εναντίον του εθνικισμού που πολεμάει συστηματικά τη λεγόμενη πολιτική ορθότητα, που αν δεν προσέξουμε θα είναι το τέλος του Ελληνισμού. Καλή δύναμη στους συναγωνιστές που ήταν τα θύματα των επιθέσεων και προσοχή από όλους μας στην καθημερινή μας ζωή και δράση και ιδίως στην προσέλευση και την αποχώρηση μας από τις τοπικές μας. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!

Κωνσταντίνα. Σ.

Καθολική αποδοχή της Χρυσής Αυγής: Εκτενής ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο των Αθηνών

Τα μνημόνια εκχώρησαν την δάνεια των Ελλήνων στη διεθνή τοκογλυφία. Πρώτα τους φτωχοποίησαν είτε μειώνοντας τους μισθούς και τις συντάξεις είτε χάνοντας τη εργασία τους και μετά άρχισαν τις κατασχέσεις. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Δυστυχώς τα επεισόδια στο Ρέθυμνο είναι μια πρόγευση του τι θα συμβεί τους προσεχείς μήνες όταν τα δάνεια επιχειρήσεων και νοικοκυριών περάσουν σε ξένα η κι ελληνικά funds και σε συνδυασμό με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αρχίσουν οι εξώσεις. Αυτά είναι τα έργα των δεξιών και αριστερών απατεώνων που εκχώρησαν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Χρυσή Αυγή, μπορεί να εγγυηθεί ότι η περιουσία των Ελλήνων θα παραμείνει στα χέρια τους και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί την ατιμία που γίνεται στους Έλληνες πολίτες. Τα σπίτια τα οποία κατασχέθηκαν θα επιστραφούν στους νόμιμους κατόχους.

Ι. Λ.

Έγινε και επισήμως Τσιπρανδρέου: Επετειακή αποθέωση Παπανδρέου από τον Τσίπρα!

Οι “πολυπολιτισμικοί” υποτακτικοί της νέας τάξης πραγμάτων, δολοφόνοι της Ελλάδος, αλλά, επίσης και όσοι από αφέλεια πιστεύουν ότι η λαθρομετανάστευση είναι θέμα ανθρωπισμού, πρέπει να αντιληφθούν το αυτονόητο. Αξίζει η καταστροφή μιας χώρας, ενός πολιτισμού αιώνων , έναντι ενός μισθού  ή μιας καρέκλας ; Αυτή την καταστροφή εσείς την θεωρείτε πρόοδο ; Ντροπή σας πουλημένοι . Αν υπήρχε περίπτωση θέμα ανθρωπισμού και όχι δόλος περί αντικατάστασης πληθυσμού, σε καμιά περίπτωση δεν θα δινόταν  “Ιθαγένεια” στους αλλοεθνείς  αλλά έστω υπηκοότητα για αστικά δικαιώματα. Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Σ. Μ. 

Οικονομικός Εθνικισμός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-septembriou-2017#ixzz4riVw3b22

Exit mobile version