Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα, Χαλκιδική

Κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας παραβρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Καρυά, όπου εορτάστηκαν τα Εννιάμερα της Παναγίας με Πανηγυρικό Εσπερινό και ακολούθησαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού από τον τοπικό πολιτιστικό και μορφωτικό σύλλογο με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Οι συναγωνιστές διένειμαν εφημερίδες και υλικό του κινήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς πιστούς, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τον πόλεμο που δέχεται η Ορθοδοξία, αλλά και την ελπίδα που τους δίνει η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό κόμμα που τάσσεται κατά της ανέγερσης τεμένων και της ισλαμοποίησης της πατρίδας.

Προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας φανερωμένης και ενημερωτική δράση στο πανηγύρι της Μηχανιώνας. Το παρόν έδωσε στη μεγάλη γιορτή για τα εννιάμερα της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης της Νέας Μηχανιώνας ο περιφερειακός σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία με την Ελληνική Αυγή Γραικός Φώτιος συνοδευόμενος από συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας.

Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κόσμο, οι οποίοι εκδήλωσαν την ανησυχία τους για το μέλλον της πατρίδας και της ελληνοορθοδοξίας, καθώς οι αξίες της οικογένειας και οι παραδόσεις αυτού του έθνους βάλλονται από την παγκοσμιοποίηση και την κυβέρνηση που επιβάλλει την ατζέντα της.

Την επόμενη μέρα, στο πανηγύρι για τους εορτασμούς της Θεοτόκου μοιράστηκαν εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του κινήματος και την πορεία της δίκης. Οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με θέρμη από τους προσκυνητές, αποδεικνύοντας πως ο αγώνας για την επανάκτηση της πατρίδας μας θα είναι τελικά νικηφόρος!

Με τη συμμετοχή κλιμακίων από διάφορες πόλεις πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα η συντονισμένη ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Μακεδονία, εξόρμηση που διήρκεσε για τρεις και πλέον εβδομάδες με αποτέλεσμα να μοιραστούν χιλιάδες ενημερωτικά έντυπα και φύλλα της εφημερίδος, ως απάντηση στη συνωμοσία σιωπής που έχει επιβάλει το αμαρτωλό μνημονιακό καθεστώς εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

Χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες διέδωσαν το μήνυμα της εθνικής αντίστασης σε κάθε πόλη και χωριό, υπενθυμίζοντας πως ο αγώνας για μια ελεύθερη Ελλάδα θα συνεχιστεί αμείωτος, εντός κι εκτός κοινοβουλίου. Ακολουθούν ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες από δραστηριότητες που έλαβαν χώρα σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Χαλκιδική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn678#ixzz4riWSItTL

Exit mobile version