Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεθυντάδες κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας: Συριζαίοι «καθηγητές» προτείνουν την ένταξη των «προσφυγόπουλων» στο πρωινό πρόγραμμα

Διεθυντάδες κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας: Συριζαίοι «καθηγητές» προτείνουν την ένταξη των «προσφυγόπουλων» στο πρωινό πρόγραμμα

Είχαμε πει όταν άναβε η συζήτηση για την ένταξη των λαθρομεταναστών στα σχολεία των Ελλήνων ότι τα περιβόητα απογευματινά τμήματα θα ήταν κάτι το προσωρινό και ότι εν συνεχεία οι συριζαίοι ανθέλληνες θα προχωρούσαν στην ένταξη τους μαζί με τα παιδιά μας.

Τότε η πρόβλεψη αυτή είχε θεωρηθεί κινδυνολογία και οι διάφοροι «υπεύθυνοι» είχαν σπεύσει να σημειώσουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα και την μόρφωση των παιδιών μας. Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν η μάστιγα που έχουν εδώ και δεκαετίες εξαπολύσει επάνω στη νέα γενιά, που δεν είναι άλλη από τους αρνησιπάτριδες, μαρξιστές καθηγητάδες.

Ενώ, λοιπόν, αρχίζει η σχολική χρονιά και τα προβλήματα είναι προφανώς πολλά, ο σύλλογος καθηγητάδων δεν βρήκε κάτι άλλο να ασχοληθεί που να αφορά τα παιδιά που τους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός Λαός, παρά να βγάλει ανακοίνωση που τα θέτει σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η «Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» καλεί την κυβέρνηση των ανθελλήνων στην «ένταξη των προσφυγόπουλων στο κανονικό πρωινό πρόγραμμα των σχολικών μονάδων», με την δικαιολογία ότι «την ευθύνη της εκπαίδευσης των προσφυγόπουλων, σε όλα τα επίπεδα, θα πρέπει να έχουν το ΥΠ.Π.Ε.Θ., οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι σχολικές μονάδες και όχι οι διάφορες Μ.Κ.Ο. ή φορείς εκτός εκπαίδευσης».

Και την προηγούμενη χρονιά, αλλά και φέτος αποδεικνύεται μία διάσταση ανάμεσα στα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι μαρξιστές καθηγητάδες και στις εύλογες ανησυχίες των Ελλήνων Γονέων, καθιστώντας μία ριζική εκ βαθέων μεταρρύθμιση της Παιδείας απαραίτητη, έτσι ώστε αυτά τα δύο να συμπίπτουν όπως πρέπει και είναι λογικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diethuntades-katw-ta-cheria-apo-ta-paidia-mas-surizaioi-kathhghtes-proteino#ixzz4riXNjuvq

Exit mobile version