Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες ανθελληνικές θέσεις από την Γιαννακάκη: Ευχήθηκε καλό μπαϊράμι (!) στους τουρκοκύπριους “συμπατριώτες” της

Νέες ανθελληνικές θέσεις από την Γιαννακάκη: Ευχήθηκε καλό μπαϊράμι (!) στους τουρκοκύπριους “συμπατριώτες” της

Ένα άριστο δείγμα εμετικού διεθνισμού επέδειξε η γνωστή και μη εξαιρετέα τέως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν διορισμένη από τον Σύριζα, Μαρία Γιαννακάκη, απαντώντας παράλληλα στους όποιους είχαν ακόμα απορίες από την συμμετοχή της σε εκδήλωση των τουρκοφρόνων που εποφθαλμιούν την Θράκη μας.

Συγκεκριμένα, η Γιαννακάκη αναδημοσίευσε ένα τιτίβισμα των κομμουνιστών του ΑΚΕΛ, το οποίο έγραφε: «Ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους Τ/κύπριους συμπατριώτες μας. Είθε το επόμενο Μπαϊράμι να μας βρει σε μια ελεύθερη, επανενωμένη+ομοσπονδιακή Κύπρο»

Το ότι το τιτίβισμα είναι αναδημοσίευση δεν σημαίνει και πολλά, αφού έτσι η Γιαννακάκη ουσιαστικά δήλωσε ότι συμφωνεί με αυτή την δήλωση.

Και αν οι κομμουνιστές του ΑΚΕΛ είναι μια φορά προδότες που θεωρούν τους τούρκους έποικους «συμπατριώτες» τους, η κίνηση της Γιαννακάκη είναι εξίσου προδοτική, αφού – όπως προείπαμε – έχει πολλάκις υποστηρίξει τα συμφέροντα του τουρκικού προξενείου έναντι της Ελλάδος.

Όντως, οι συριζαίοι και οι λοιποί κομμουνιστές φέρονται με αυτόν τον τρόπο, τον οποίο ονομάζουν δήθεν διεθνιστικό, διότι πολύ απλά «συμπατριώτες» τους είναι οι τούρκοι και κάθε εχθρός της Ελλάδας. Αυτός είναι ο διεθνισμός τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannakaki-mpairami-toyrkokyprioi#ixzz4rjtAyEXr

Exit mobile version