Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Άξιοι διάδοχοι των πολιτικών απατεώνων της Νδ-Πασόκ έχουν αποδειχθεί οι πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα ενστερνιζόμενοι πλήρως το ρόλο, γενόμενοι με αυτό τον τρόπο φερέφωνα και ενεργούμενα της ξενοκρατίας. Όπως δήλωσε ο Ζαχαριάδης του Σύριζα, η κυβέρνηση της αριστεράς πέτυχε όσοι πληρώνουν κανονικά τις δόσεις και τους τόκους των δανείων τους, να μην μπορούν να χάσουν τα σπίτια τους! Πλήρης υποτίμηση της νοημοσύνης των Ελλήνων που χάνουν τις περιουσίες τους μιας και το καθεστώς της διαφθοράς προηγουμένως φρόντισε να τους φτωχοποιήσει, ενώ τώρα τους δίνει βορά στη διεθνή τοκογλυφία. Μόνη λύση για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν η Χρυσή Αυγή.

Λ.Ι.

ΑΙΣΧΟΣ! Οι λαθρομετανάστες βανδάλισαν το ιστορικό Κάστρο της Χίου! Φωτογραφίες

Οι μάχες μεταξύ ομάδων μουσουλμάνων στον Άγιο Παντελεήμονα θα πρέπει να αφυπνίσουν τους πολίτες πριν είναι αργά. Έχουν έρθει πολλοί και συνεχίζουν να έρχονται μιας και τα προσωπικά τους οφέλη συνηγορούν στην λαθρομετανάστευση τους. Τους παρέχεται στέγη, κοινωνικά αγαθά δωρεάν και φυσικά επίδομα 400 ευρώ. Στην πατρίδα τους θα έπρεπε να δουλέψουν για να ζήσουν. Εδώ θα ζουν δωρεάν σε βάρος των φορολογουμένων που μπορούν ακόμη και πληρώνουν την βαριά φορολογία και τα χαράτσια. Οι υπόλοιποι που πλέον αδυνατούν να πληρώσουν, θα τους διαθέσουν τα σπίτια τους μιας και τώρα ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί και θα τα κατάσχει η κατοχική κυβέρνηση που κάποιοι από αυτούς τους ψήφισαν. Όλα τα κόμματα εκτελούν τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας, εκτός από την Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες. Αν οι Έλληνες δεν αφυπνιστούν, θα έρθουν ακόμη χειρότερα. Η ευθύνη πλέον ανήκει σε όλους μας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα πίσω!

Α.Χ.

Κανείς δεν χάνεται: Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επικεφαλής της ΜΚΟ «Διεθνής Αμνηστία»

Σχεδόν 20 θέσεις κάτω από την τουρκία η Ελλάδα στην στρατιωτική ισχύ σύμφωνα με τον οργανισμό Global Firepower. Το 2009 η Ελλάς βρισκόταν μόλις 5 θέσεις κάτω από την Τουρκία. Οι δαπάνες έχουν μειωθεί κατά 50% σε προσωπικό και για εξοπλισμούς 90% σε σχέση με το 2009. Νομίζω αυτό πρέπει να ανησυχεί άπαντες διότι είναι ξεκάθαρο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στην κατάσταση που είναι δεν μπορούν πλέον να αποτελούν εγγυητές της ανεξαρτησίας της Πατρίδας μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή ζήτησε να εξαιρεθούν από τα μνημόνια τα κονδύλια για το Στράτευμα δια στόματος του Αρχηγού της. Ούτε μία σφαίρα λιγότερη για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις!

Δ.Β.

Η Ρωσία εγκατέστησε επιπλέον συστήματα S-400 και P-800 Oniks στην Συρία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-septembriou-2017#ixzz4ru1BiEjH

Exit mobile version