Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αργά ο επονομαζόμενος και πνευματικός κόσμος της Ελλάδας ανακάλυψε ότι οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις ισοπέδωσαν σε οικονομικό και πνευματικό επίπεδο στην πατρίδα μας. Πλέον αρκούνται να κάνουν διαπιστώσεις όπως ο Χ. Γιανναράς, χωρίς να προτείνει λύση. “Tων αδυνάτων αδύνατο να επιβιώσει ένα «κράτος», στο οποίο η πολιτική ηγεσία έχει με νόμους αυτασφαλιστεί ως ατιμώρητη για οποιοδήποτε αποτρόπαιο κοινωνικό έγκλημα – ακόμα και για εξωφρενικό υπερδανεισμό της χώρας.”Η απραξία του λαού μπροστά σ’ αυτό το φαινόμενο δηλώνει την σιωπηρή έστω αποδοχή από μέρους του, της αφελούς άποψης, ότι θα το κάνουν οι ίδιοι. Και τι κάνουν οι διανοούμενοι για αυτό; Απλά αμπελοφιλοσοφούν αντί να αντιδράσουν. Όταν την χώρα κυβερνά μια συμμορία πολιτικών, ενεργούμενα στην κυριολεξία της διεθνούς τοκογλυφίας. Κανείς όμως δεν έχει το θάρρος να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή που αποκλεισμένη από το καθεστώς της σήψης και της διαφθοράς, δίνει ένα ηρωικό αλλά συνάμα και άνισο αγώνα κατά της ξενοκρατίας. Μιλήστε πριν να είναι αργά.

Ν.Γ.

Ομολογία Μοσκοβισί: Δεν θα μπορούσαν να επιβληθούν τα μνημόνια στον Ελληνικό Λαό χωρίς τους ανθέλληνες του μνημονιακού τόξου

Την απόλυτη επιβεβαίωση των λεγομένων της Χρυσής Αυγής έρχεται να δικαιώσει γερμανική εφημερίδα με τον τίτλο «Deutsche Wirtschafts Nachrichten» η οποία και λέγει: «Η διάσωση της Ελλάδας δεν είναι πολιτικό πρότζεκτ, αλλά έχει να κάνει με το φυσικό αέριο και την επιθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδεσμευτεί από την εξάρτηση της από την Ρωσία, μέσω του αγωγού TAP ο οποίος θα περνά από την Ελλάδα. Προκειμένου να μην διακυβευθεί το έργο εξαιτίας μίας κατάρρευσης της Ελλάδας, η χώρα διατηρείται στο ευρώ. Η πικρή αλήθεια για τους Έλληνες είναι ότι το ζήτημα είναι η χώρα τους, όχι οι άνθρωποι». Από την θεωρία συνωμοσίας περάσαμε στις ελεεινές παραδοχές τους. Υπάρχει βεβαίως κι άλλος ένας λόγος για τον οποίο οι «δανειστές» μας δεν κάνουν πίσω, όπου ο λόγος είναι καθαρά πολιτικός. Διότι σε περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης θα υπάρξει και άμεση πολιτική κατάρρευση του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Και πού θα βρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι υποτακτικούς, όπως Βενιζέλους, Τσίπρες, Σαμαράδες, Καμμένους κ.λπ. για να εκμεταλλεύονται οικονομικά τον εθνικό μας πλούτο; Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Θ.Τ.

Γερμανικά MME: Ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπός μας, τα καταφέρνει μια χαρά!

Κόλαση έχει γίνει η καθημερινότητα των Ελλήνων, όταν επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή με υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου. Ας επιχειρήσει κάποιος να αγοράσει γραμματόσημα ή να στείλει ένα γράμμα με τα ΕΛ.ΤΑ. και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας στην Ομόνοια.  Απαιτείται τουλάχιστον 45 λεπτά ή και περισσότερο από μια ώρα. Ενώ στο κτίριο υπάρχουν διευθύνσεις-διευθυντές -τμηματάρχες-γραμματείς για την εξυπηρέτηση των πολιτών, συνήθως είναι ελάχιστοι υπάλληλοι στα γκισέ. Αυτή είναι η κατάσταση στην μνημονιακή Ελλάδα που όλο και βυθίζεται στην ανέχεια, την ανυποληψία και την χλεύη. Αξιακό και όχι οικονομικό το πρόβλημα μιας που διαπιστώνεται καθημερινά η έλλειψη οράματος από την ηγεσία της χώρας. Μόνο αν δούμε αυτή την πατρίδα σαν το μεγάλο σπίτι μας μπορεί να υπάρξει αλλαγή από την μιζέρια και την απαξία που διακατέχει τους Έλληνες. Το όραμα αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εμφυσήσει στο λαό με την οικοδόμηση ενός Εθνικού κράτους.

Κώστας

Αναρχοκομμμουνιστές της κονόμας βεβήλωσαν την Ακρόπολη, ζητώντας περισσότερους λαθρομετανάστες για να εκμεταλλεύονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-septembriou-2017#ixzz4ryMPtWdo

Exit mobile version