Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

79% των Ελλήνων διαφωνούν με ΝΔ και Σύριζα που αθώωσαν τα εγκλήματα των κομμουνιστών

79% των Ελλήνων διαφωνούν με ΝΔ και Σύριζα που αθώωσαν τα εγκλήματα των κομμουνιστών

Στον απόηχο της μεγάλης συζήτησης που άνοιξε σχετικά με την απόφαση Κοντονή να μην συμμετάσχει στο συνέδριο της εσθονικής προεδρίας για τα εγκλήματα του κομμουνισμού, εκδόθηκε σχετική δημοσκόπηση που δείχνει τι γνώμη έχουν οι Έλληνες επάνω στο ζήτημα.

Βέβαια, η δημοσκόπηση εκδόθηκε με ένα χρονικό περιθώριο ασφαλείας, ώστε να μην καταλάβουν οι Έλληνες πως τα κόμματα – και κυρίως η ΝΔ και ο Σύριζα – δεν έχουν καμία επαφή με την βούλησή τους, όμως εν τέλει είναι εδώ.

Σύμφωνα, με την δημοσκόπηση, λοιπόν, της δημοσκοπήσεως το 79% των Ελλήνων απαιτούν την δικαστική διερεύνηση των εγκλημάτων του κομμουνισμού και αποδέχονται ότι η συγκεκριμένη «ιδεολογία» έχει προκαλέσει εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών κατά τη διάρκεια της «ιστορίας» της.

Αυτό, στην ουσία έρχεται σε αντίφαση με ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο». Αξίζει να θυμίσουμε ότι, πέρα από τον Σύριζα και το ΚΚ€ που προφανώς θεωρούν «άγιο» τον «πατερούλη», η ΝΔ, οι ΑΝΕΛ και τα λοιπά αποκόμματα είχαν κρατήσει στάση φιλοκομμουνιστική.

Πιο εμετική και προσβλητική για τους Έλληνες και τα θύματα των κομμουνιστών ήταν η στάση της ΝΔ, η οποία με άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να θυμίσει στους κομμουνιστές ότι η ΝΔ νομιμοποίησε το κόμμα τους και ακολούθως συγκυβέρνησε μαζί τους. 

Διαβάστε επίσης: Διαπιστευτήρια Μητσοτάκη στην εγκληματική αριστερά: Εμείς σας νομιμοποιήσαμε – Εμείς συγκυβερνήσαμε μαζί σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/79-twn-ellhnwn-diafwnoun-me-nd-kai-suriza-pou-athwwsan-ta-egklhmata-twn-kom#ixzz4s0YYFrWX

Exit mobile version