Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή στήριξε έμπρακτα τις πυρόπληκτες οικογένειες στον Κάλαμο Αττικής – Φωτογραφίες

Η Χρυσή Αυγή στήριξε έμπρακτα τις πυρόπληκτες οικογένειες στον Κάλαμο Αττικής - Φωτογραφίες

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 14ης Αυγούστου στον Κάλαμο Αττικής είδαμε ανθρώπους να χάνουν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. 

Η Χρυσή Αυγή ήταν από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς δίπλα στους εθελοντές, στους πυροσβέστες αλλά και δίπλα στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Συνεπείς στην πάγια τακτική του Κινήματος, όσον αφορά την αλληλεγγύη, κλιμάκιο της Τ.Ο. Αν. Αττικής από τον Πυρήνα Ωρωπού, προσέφερε στην πυρόπληκτη οικογένεια διάφορα αγαθά, ώστε να τους βοηθήσει στη νέα τους αρχή. Η πολυμελής οικογένεια μας αφηγήθηκε το χρονικό της καταστροφής.

Πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι η πλημελλής μέριμνα του δημοσίου όσον αφορά τα δάση, δεν είναι μόνο ολέθρια για το φυσικό κάλλος αλλά και επικίνδυνη πλέον για τις περιουσίες και για τις ζωές των ανθρώπων.

Η οικογένεια έστειλε τις ευχαριστίες της στον Αρχηγό του Κινήματος αλλά και σε όλους τους Xρυσαυγίτες τονίζοντας την βαρύτητα του έργου μας.  Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παντελής απουσία των δήθεν αλληλέγγυων.

Η Χρυσή Αυγή ΜΠΟΡΕΙ και χωρίς την κρατική χρηματοδότηση. Η Χρυσή Αυγή ΥΠΑΡΧΕΙ για να στέκεται δίπλα στους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthrije-emprakta-tis-puroplhktes-oikogeneies-ston-kalamo-atti#ixzz4s0ZXrCnF

Exit mobile version