Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Διαχρονικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων για τις καταστροφικές πυρκαγιές – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Διαχρονικές οι ευθύνες των κυβερνήσεων για τις καταστροφικές πυρκαγιές - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Στην 26η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ενημέρωση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τους χώρους ευθύνης της περιφέρειας Αττικής.

Τον λόγο εκ μέρους της παράταξης μας έλαβαν ο βουλευτής Β’ Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας και ο περιφερειακός σύμβουλος Πειραιώς Μουλιανάκης Περικλής, οι οποίοι τόνισαν αμφότεροι τις διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για τις εγκληματικές παραλείψεις σχετικά με τις δασικές εκτάσεις και την απαξίωση που έχουν οδηγήσει ταυτόχρονα το πυροσβεστικό σώμα εις ότι αφορά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του.

Τόνισαν δε πως με ευχολόγια, χωρίς πολιτική βούληση και στοιχειώδη έστω σχεδιασμό θα ξαναζήσουμε δυστυχώς τέτοιες θλιβερές στιγμές. Κατέληξαν με τις θέσεις του κινήματος μας για αυτό το καίριο ζήτημα συγχαίροντας  παράλληλα όλους όσους με αυτοθυσία έδωσαν την μάχη της πυρόσβεσης στην πρώτη γραμμή.

Ακολουθούν οι σχετικές τοποθετήσεις:

Ηλίας Παναγιώταρος

Περικλής Μουλιανάκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-diachronikes-oi-euthunes-twn-kubernhsewn-gia-t#ixzz4s2YJwtaw

Exit mobile version