Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ρόλος του Εθνικισμού στη διασφάλιση της φυσικής συνέχειας

Ο ρόλος του Εθνικισμού στη διασφάλιση της φυσικής συνέχειας

Απορίας άξιο παραμένει ακόμη για κάποιους η ανυποχώρητη και ακαταπόνητη στάση των Ελεύθερων Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής απέναντι στο τέρας του πολιτικού συστήματος. Χωρίς καμία αλαζονική διάθεση του υποφαινόμενου, κρίνεται αναγκαία η αναφορά της αξιοθαύμαστης πορείας του φαινομένου «Χρυσή Αυγή», το οποίο ιστορικώς, κοινωνικώς και πολιτικώς θα καταγραφεί αν μη τι άλλο ως ένα Κίνημα που κατόρθωσε να υψώσει ανάστημα ενάντια σε ένα πολυπλόκαμο εξουσιαστικό συστημικό μηχανισμό, αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

Είναι αυτό το Κίνημα που διήλθε δια Πυρός και Σιδήρου κυριολεκτικώς, μέσα από τα σιδερένια κελιά της κίβδηλης και ψευδεπίγραφης δημοκρατίας τους και μέσα από τις σφαίρες πυροβόλων όπλων του παρακράτους και των μυσαρών συνοδοιπόρων τους. Ενάντια στο «διανοηματισμό» των ινστρουχτόρων και της «αναγκαίας φρονιμάδας» των νεοραγιάδων, απέναντι σε κάθε αποστεωμένη παρωχημένη πολιτική αφήγηση του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, ανθίστανται οι Χρυσαυγίτες, οι χαλκέντεροι αγωνιστές της Εθνικής Αντιστάσεως και Κοινωνικής Αναδομήσεως. Είναι εκείνοι οι ιδεολογικο-πολιτικοί μαχητές οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν κάτι παραπάνω από το αυτονόητο: Να αντικρούσουν τον παραγόμενο, εκ των μίντια, ψυχολογικό πόλεμο και να αποκαταστήσουν τα αισθητήρια της λογικής θεωρήσεως, την κριτική και αντιληπτική ικανότητα σε έναν λαό ο οποίος υφίσταται τόνους προπαγάνδας από αυτά τα μέσα της Μέσα Μαζικής Αποχαυνώσεως. Αυτή είναι και η πρόκληση που αναλαμβάνουμε: Να πλήξουμε και να εξουδετερώσουμε ριζικώς την διαχεόμενη προπαγάνδα, η οποία στοχεύει απ’ ευθείας στη διέγερση του κατακερματισμένου συναισθηματικού πεδίου, και να αντιπαραβάλουμε την φυσική και ζωτική αναγκαιότητα των ενστίκτων επιβιώσεως, ως βασική προϋπόθεση συνέχειας της βιολογικής μας υποστάσεως. Η συστηματική εμφύτευση ενοχών για μια αόριστη ανθρώπινη μάζα αλλοφύλων, εισρέουσα ως «πρόσφυγες» στις πατρογονικές μας εστίες, εδράζεται απλώς στην εμπειρική, προχείρως ασκούμενη προπαγάνδα, στερουμένη θεωρητικής υποστηλώσεως και επιχειρηματολογικής βάσεως. Συνεπώς, για αυτό το λόγο ο Λαός οφείλει να εγερθεί, να πυκνώσει τις γραμμές του Εθνικιστικού Κινήματος και να εντατικοποιηθεί ο Εθνικός Αγώνας, διότι το σύστημα δεν είναι παρά ένας πύργος με γυάλινα θεμέλια. Αυτά τα θεμέλια οφείλουμε να εντοπίσουμε και να θρυμματίσουμε.

Το τεθέν λοιπόν διακύβευμα είναι η συνέχιση της υπάρξεως της ελληνικής κοινωνίας, μέσα από το πρίσμα της βιολογικής και φυσικής της υποστάσεως, ως βιολογικής και αυθύπαρκτης οντότητας. Το διακύβευμα αυτό ανάγεται φυσικά σε σύγχρονη μάστιγα, επεκτείνεται δε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς ολόκληρη η ευρωπαϊκή κοιτίδα αιμορραγεί δια της μαζικής, συντεταγμένης και συντονισμένης λαθρομεταναστεύσεως, η οποία τείνει να διαρρήξει ολοσχερώς τον εθνικό και κοινωνικό ιστό των λαών των ευρωπαϊκών κρατών. Συνεπώς, κρίνεται καθοριστικής σημασίας η ευθύνη των Εθνικιστών στην διαμόρφωση και ανάπτυξη ενός αρραγούς και συμπαγούς μετώπου ανασχέσεως της ισοπεδωτικής επιθέσεως της παγκοσμιοποιήσεως και των εθνοδιαλυτικών παραφυάδων της. Το κίνημα δε της Χρυσής Αυγής, καθίσταται εκείνος ο καταλυτικός παράγοντας και κινητήριος δύναμη, η οποία δια του φωτεινού παραδείγματός της συντελεί στην παρακίνηση των ευρωπαϊκών λαών για μια καθάρια και αγνή Αντίσταση, εκπορευομένη από τις αρχέγονες δυνάμεις της Λαϊκής Παραδόσεως και Φυλετικής Ψυχής των Ευρωπαϊκών εθνικών κρατών. Δια τούτον λοιπόν, καθίσταται απαραίτητη και ιστορικώς επιτακτική η επιστροφή στις Ρίζες, στις Μνήμες και στην Ταυτότητα, διότι το Παρελθόν των Λαών είναι το στέρεο εκείνο υπόστρωμα, πάνω στο οποίο θα πατήσει και θα παγιωθεί η Βιοθεωρία που πρεσβεύουμε ως Εθνικιστές. Η Φυλετική Ταυτότητα, η Εθνική Συνείδηση και η Λαϊκή Παράδοση συνιστούν μια ενότητα αδιαίρετη και αδιάσπαστη, αγαθό το οποίο ως συλλογικός πόθος και λαϊκή επιδίωξη θα επιφέρει την πολυπόθητη Εθνική Αναγέννηση.

Το σύστημα, πράγματι είναι ισχυρό, αλλά όχι αήττητο. Μπορεί διάφοροι εκπρόσωποί του να ενασμενίζονται ότι δήθεν κυριαρχούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως γνωρίζουν καλώς ότι αυτή η νοσηρή κατάσταση θα ανατραπεί νομοτελειακώς. Γνωρίζουν πολύ καλώς, ότι νικούμε διότι νίκη συνιστά η συνέχιση του Αγώνα, ότι στεκόμαστε στα πόδια μας. Με πίστη στην Ηγεσία, με μεθοδικότητα και συντονισμένο βηματισμό, όπως άλλοτε οι σιδερένιες ρωμαϊκές λεγεώνες, θα «κατακτήσουμε» την εξουσία και θα απαλλάξουμε δια παντός τον ελληνικό λαό, από φαύλους, διεφθαρμένους και διαφθορείς οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής διασύρουν την Πατρίδα και εκποιούν το Έθνος.

Γεώργιος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rolos-tou-ethnikismou-sth-diasfalish-ths-fusikhs-sunecheias#ixzz4s78ogbps

Exit mobile version